AKTUELNO

Otac je usled velikih opekotina, u transportu i trenutno je na putu za Beograd, a majka nije životno ugrožena.

Teška tragedija pogodila je jutros Novi Pazar. U požaru koji se desio jutros oko 07.00 časova u novopazarskom naselju Jalija, izgoreo je stan u jednoj stambenoj zgradi, a u požaru je stradalo četvoro dece, starosne dobi od pola do 5 godine.

Prema privm informacijama, otac je usled velikih opekotina, u transportu i trenutno je na putu za Beograd, dok se majka A. A. (32) nalazi u OB Novi Pazar i ona je relativno dobrog opšteg stanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Žena ima opekotine prvog i drugog stepena, sa procentom zahvaćenih površina od 9 do 18 odsto, saznaje "Blic". Kako se dalje saznaje, to su opekotine uglavnom na šakama, te ona nije životno ugrožena i stabilna je. Sa druge strane, otac dece, egipatski državljanin, ima teže opekotine, pošto su mu zahvatile veći deo tela nego majci.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, u stambenoj zgradi u Ulici 12. srpske brigade u Novom Pazaru, dogodio se požar u kojem je stradalo četvoro dece, a starosti od 6 meseci do pet godina. Na licu mesta još uvek se nalaze pripadnici vatrogasne brigade i PU Novi Pazar, koji su prema prvim informacijama stigli na vreme, ali je požar već uzeo svoj danak.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: