AKTUELNO

U Ulici Nikole Kopernika u Nišu sinoć su se začule sirene Hitne pomoći. Komšije su u šoku nakon saznanja da je u toj inače mirnoj ulici počinjeno ubistvo. Za čoveka koji se sumnjiči da je sa sinom ubio kuma govore da je bio miran i da sa njim nije bilo problema.

Naime, sinoć je u jednom podrumu pomenute ulice pronađeno beživotno telo. Prema prvim nezvaničnim informacijama, otac i sin su ubili svog kuma. Zajedno su svi živeli u podrumu koji je bio iznajmljen.

Razlog ubistva još uvek nije poznat, a prema nezvaničnim informacijama nesrećni čovek je pronađen sa ubodnim ranama. U podrumu je pronađen nož prilikom uviđaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Komšije kažu da se iz stana nije čula svađa, niti da je bilo šta bilo sumnjivo pre ubistva.

- Čoveka poznajem, živi preko puta moje kuće. Fin je, nikad problema nismo imali sa njim. On je ponekada i svraćao ovde u prodavnicu, ali uvek kulturan, nikada pripit - rekao je komšija Miodrag J.

Foto: Facebook.com

Kako kaže, koji je razlog ubistva nije im poznato.

Foto: TV Pink Printscreen

- Njega znam, dolazi tu, poznajem ga ovako... Nikad nije bilo problema. Uvek je bio fin čovek - otkriva komšija.

Drugi komšija Z. P. kaže da oca zna još kada je na buvljaku prodavao ploče i kasete čime se davno bavio. G.M. je sa kumom bio podstanar u jednoj kući, na kojoj je posle ubistva policijska traka.

Foto: TV Pink Printscreen

Otac i sin zadržani u pritvoru

Više javno tužilaštvo (VJT) u Nišu je saopštilo da su otac i sin pritvoreni i zadržani. - Mi smo u saradnji sa Policijskom upravom izvršili uviđaj i naloženo je zadržavanje M.G. i M.M. iz Niša. Oni se sumnjiče da su 1. marta 2023. godine, u Nišu, u ulici Nikole Кopernika izvršili krivično delo ubistvo A.D. (46) iz Niša. Naložena je obdukcija tela pokojnog, a okrivljene će u zakonskom roku saslušati zamenik Višeg javnog tužioca u Nišu, saopštilo je ovo tužilaštvo.