AKTUELNO

Dve sestre, Jelisavete Đ. (76) i Gordane Đ. (78) ubijene su, kako se sumnja, pre deset dana u stanu na Bežanijskoj kosi, a policija od juče kada su njihova tela pronađena, traga za starijim muškarcem koji bi u svojstvu građana trebalo da policiji odgovori na određena pitanja.

- Proveravaju se svi kontakti sestara, sa kim su se družile, da li su imale eventualno problem sa nekom osobom, da li bi neko profitirao od njihove smrti. Proverava se takođe da li su novac ili neke dragocenosti nestale iz stana - kaže izvor.

Podsetimo, tela sestara pronašao je upravnik zgrade na Bežanijskoj kosi. U stanu su pronađeni tragovi krvi, a jedna od sestara pronađena je sa jastukom preko glave.

Slučaj su policiji prijavile komšije, koje su osetile neprijatan miris iz stana i primetile da se sestre ne pojavljuju 10 dana.

Dve sestre živele su zajedno pet godina, a prema rečima prve komšinice Jelice G., Jelisaveta i ona su bile veoma bliske. Jelica je ispričala da je policija sa njom obavila razgovor.

Kako je dodala, ona nije ušla u stan, ali je od policije čula da je prizor zatečen unutra bio stravičan. Jelica je ispričala da je ona ta koja je alarmirala komšije da se provali u stan.

- Ja sam insistirala da zovemo. Zvali smo policiju ali su oni rekli da ne smeju da razvaljuju, ali da možemo mi sa dva svedoka. Rekla sam da razvalimo, pa ako je sve u redu platićemo bravu. I tako danima. Poslednji put sam je videla 6-7. januara, donela mi je bundevaru. Imala sam goste, imala sam puno ljudi u kući. Kasnije vidim nema je, nema je i onda sam počela da alarmiram. Neke komšije su govorile da su otputovale, ja sam imala tu crnu slutnju - priča Jelica.

#Bežanijska kosa

#Ubistvo