AKTUELNO

Nakon što je javnost uznemirao snimak iz trsteničke Tehničke škole na kojem se vidi kako učenik izmiče stolicu svojoj profesorki koja pada na pod, na društvenim mrežama pojavio se još jedan sramni snimak.

Naime, na društvenoj mreži Tiktok učenici su snimali svoju profesorku tokom časa, snimak su postavili na ovu mrežu uz opis "Seksi profesorka sa Ceraka".

Nije poznato u kojoj školi je nastao pomenuti snimak, ali se sumnja da je reč o ustanovi sa Ceraka.

Još jedan snimak neprimerenog ponašanja učenika
Ono što je još poražavajuće jesu komentari tinejdžera na ovaj video zapis.

- Dobra! Jel je bariš buraz? - napisao je jedan korisnik ove mreže, dok je osoba koja je snimak postavila odgovorila:

- Ne buraz, tvoja je.

Bilo je i onih koji su se raspitivali o profesorki koliko ima godina, kako se zove, odakle je..

Zbog lošeg položaja prosvetnih radnika, ovakvih i sličnih napada na nastavni kadar, sindikati prosvetni najavili su štrajk za 1. decembar.

Ovih dana smo svedoci nasilja nad profesorima. Javnost je zgrožena dešavanjem u Tehničkoj školi u Trsteniku gde su učenici izmakli stolicu profesorki i smejali joj se kada je pala, ali i slučajem profesora jedne srednje škole u Kragujevcu kojeg su đaci navukli lažnim profilom na Instagramu da pomisli da se dopisuje sa ženskom osobom, pa su posle fotografiju na kojoj je samo u boksericama delili po školi i podsmevali se njegovom fizičkom izgledu u vajber grupi u kojoj je i on kao njihov razredni starešina.

Autor: