AKTUELNO

Kragujevčanka N. B. (34) koji se sumnjiči da je sa bivšim suprugom S. B. (44) iz Novog Pazara, poznatim i po nadimku Hodža, bila na čelu kriminalne grupe koja je organizovala lanac prostitucije na teritoriji Beograda, novac zarađen od pružanja seksualnih usluga, trošila je na putovanja s ćerkom.

Kako izvor Kurira otkriva, supružnici su nezaposleni i zvanično nemaju primanja, ali često putuju, posećuju restorane i vode luksuzan život. Izvor otkriva i da su, osim pružanja seksualnih usluga, klijentima nudili i izradu natalnih karata!

Organizovan lanac

- N. B. je uhapšena u svom stanu. Policajci su upali, a ona je glumila da je iznenađena. Inače postoje operativna saznanja i da se i ona nekada bavila najstarijim zanatom i da je tako, upućena u sve tajne "posla", lako vodila i organizovala lanac prostitucije - otkriva izvor Kurira upoznat sa slučajem. On navodi i da je atraktivna N. B. često boravila u Novom Pazaru.

Slika sa Teom Tairović

Samir i njegova bivša supruga N. B. na svojim društvenim mrežama redovno su objavljivali fotografije. Nedavno je madam iz Kragujevca objavila sliku ćerke sa letovanja u Crnoj Gori, sa popularnom pevačicom. Njen bivši suprug i partner u "poslu" javno je stavio fotografiju sa, takođe, poznatim pevačem.

- On je bio vlasnik popularnog noćnog kluba, u kom su pevali mnoge poznate zvezde, pa se i sam kretao u estradnim krugovima. Međutim, iako ga svi u Novom Pazaru znaju, posao je organizovao u Beogradu, verovatno misleći da tako neće biti otkriveni - dodaje sagovornik iz istrage.

- Bivši supružnici imaju i ćerku, s kojom je N. B. često putovala. Zvanično nezaposleni, redovno su išli na letovanja i zimovanja, skijanja, odsedali u skupim hotelima - dodaje sagovornik iz istrage.

Osim N. B. i njenog bivšeg muža, kako je Kurir pisao, policija je u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal lisice stavila i Milici M. (26), Vesni V. (62), kao i Milici O. (42).

- Uhapšeni S. B. je do pre nekoliko godina držao noćni klub u Novom Pazaru, a u prošlosti je bio i navijač FK Novi Pazar i hapšen zbog narkotika. U Pazaru je ranije često boravila i N. B., navodno je na početku karijere bili i hostesa, i sumnja se da su veliki broj devojaka upravo vrboravali u tom gradu - objašnjava izvor.

Radili preko sajta

Inače, za ovu grupu je radilo 10 devojaka, a njihove usluge najčešće su nudili preko jednog sajta za pružanje seksualnih usluga, ali su imali i klijente koji su se direktno javljali njima.

Autor: