AKTUELNO

Iznenadna smrt našeg voljenog Nenada Koče Kočmara je poražavajući i srceparajući gubitak za sve koji su imali privilegiju da ga poznaju. Bio je to redak i lep čovek sa zlatnim srcem, tako punim čistote i dobrote.

Ovim rečima su se prijatelji Subotičanina Nenada Kočmara koji je u petak 29. jula nastradao u nesreći u Čikagu, gde je poslednjih godina živeo i radio, oprostili prijatelji.

Kočmar je poginuo kada je na njega pala vodovodna cev koju je prevozio. Njegovi prijatelji sada preko GoFundMe prikupljaju novac kako bi pomogli porodic. Kočmar je iza sebe osavio nezaposlenu suprugu i jednogodišnjeg sina.

"Uz sve neophodne životne troškove, za Koču je bio prioritet da Aleksa ima dobro obrazovanje. Deo vaše donacije pomoći će porodici da pokrije i te troškove. U ime porodice, hvala vam na velikodušnoj podršci u ovom izuzetno teškom trenutku", napisali su njegovi prijatelji na platformi GoFundMe. Kako su naveli, Kočmar je bio divan muž, otac, brat, sin i ujak.

"Iako ne postoji razumljiv način da se razume ovakva apsolutno šokantna i neopravdana tragedija, moramo verovati da je on na boljem mestu. Koča je bio divan muž, otac koji voli, brat i sin pun ljubavi i ujak koji je obožavao. Voleli su ga svi koji su ga tokom godina upoznali. Svoj život je posvetio porodici, a najveća sreća i ponos mu je bio sin Aleksa", naveli su njegovi prijatelji.

Ovim rečima su se prijatelji Subotičanina Nenada Kočmara koji je u petak 29. jula nastradao u nesreći u Čikagu, gde je poslednjih godina živeo i radio, oprostili prijatelji.

Mediji u Čikagu objavili su da je do nesreće došlo na Hurlbut putu kod Nju Hejvena.

Istraga na mestu nesreće utvrdila je da je tridesetogodišnji Subotičanin radio na gradilištu u trenutku kada je došlo do nesreće.

- Kočmar je radio na delu gde su u kamion bile utovarane teške cevi. Jedna od cevi pala je na njega i on je preminuo od zadobijenih povreda - saopštili su iz policije.

Kako je navedeno, istraga nesreće još je u toku.

Autor: