AKTUELNO

Bezbednosno-informativna agencija oglasila se povodom spekulacija da su pripadnici te službe obavili razgovor sa Draganom Kojićem.

Pripadnici Bezbednosno-informativne agencije su dana 28. septembra vršeći svoje redovne poslove na zaštiti bezbednosti Republike Srbije, a u cilju prikupljanja obaveštenja, odnosno identifikacije vlasnika i korisnika vozila, za koje je postojala sumnja da je objekat izvršenja krivičnog dela, obavili razgovor sa Draganom Kojićem.

DOŠLI SU PO NJEGA: Kebu odvela BIA!

- Razgovor nije imao nikakve veze sa bilo kakvom pesmom pomenutog Kojića, i istom prilikom su razjašnjene sve okolnosti zbog kojih je razgovor i obavljen - ističe se u saopštenju BIA.

Mediji su ranije, pozivajući se na dobro obaveštene izvore, preneli da je Dragan Kojić Keba priveden zbog problema povezanog je sa njegovim poslom, odnosno nastupima. Kako se priča, bilo je nekih problema sa nacionalnim interesima.

Keba je to drugačije objasnio:

- Čuli su moju novu pesmu, koju ću izdati u decembru, a ja ne znam kako su uopšte došli do snimka. I zaključili su da pesma nije podobna za nacionalni interes... Tako da sam morao da dam izjavu i objašnjenje. Ne smem da iznosim detalje - poručio je Kojić.

#BIA

#Dragan Kojić Keba

'