AKTUELNO

Zoran Marjanović optužen je za svirepo ubistvo supruge Jelene Marjanović i nalazi se u pritvoru.

Pevačica Jelena Marjanović ubijena je početkom aprila 2016. godine. Njen nestanak je suprug prijavio 2. aprila, a telo je pronađeno dan kasnije na nasipu Crvenka u Borči.

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

Prema verziji koju je ispričao njen muž, Jelena je sa njim i ćerkom Janom 2. aprila otišla da trči nasipom i tada joj se gubi trag. Forenzičari sumnjaju da je ubijena dan ranije, ali da se zločin nije dogodio na nasipu u Borči.

ŠOKANTAN ISKAZ MARJANOVIĆEVE LJUBAVNICE: Zoran me je vezivao i udarao tokom seksa!

Način na koji je ubijena, sa devet brutalnih udaraca u glavu, stručnjacima ukazuje da je u pitanju zločin iz strasti. U medijima je bilo brojnih spekulacija ko je ubica, kao i da li je imao pomagače. Nedavno su mediji objavili i da sledi hapšenje još jedne osobe iz porodice Marjanović koja je navodno pomgala Zoranu da prikrije tragove nakon zločina.

Foto: E-stock Miloš Rafailović/Printscreen Facebook

Čudno ponašanje članova porodice Marjanović, kontradiktorne izjave, preterano eksponiranje u javnosti bude sumnju da su članovi ove porodice na neki način eventualno umešani u ubistvo pevačice.

ŠOK! Zoran Marjanović SE ŽENI u zatvoru!

Foto: E-stock

Iako su Marjanovići sumnjivi policajcima koji su radili na slučaju, ali i medijima, izvori bliski tužilaštvu navode da za njihovo hapšenje nema još dovoljno čvrtsih dokaza.

#Informer

'