AKTUELNO

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru prihvatio je danas predlog Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru i odredio pritvor u trajanju do 30 dana policijskom službeniku iz Tutina B. R. koji se tereti za ubistvo F. S. (22) iz sela Pokrvenik u opštini Tutin.

Pritvor je određen zbog okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati postupak uticajem na svedoke, navodi se u saopštenju Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru.

Određen mu je pritvor i zbog činjenice da mu se stavlja na teret da je izvršio krivično delo za koje je zaprećena kazna zatvora preko deset godina, a težina posledice krivičnog dela je dovela do uznemirenja javnosti koje može ugroziti vođenje krivičnog postupka.

Prethodno je Više javno tužilaštvo u Novom Pazaru sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Novom Pazaru podnelo predlog da se odredi pritvor za R. B.

Kako je ranije saopštio portparol višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru , Adnan Baćićanin, u policijskoj akciji PU Novi Pazar, Policijske stanice Tutin, radi sprečavanja krivičnog dela nedozvoljena trgovina oko jedan sat posle ponoći u noći petak na subotu, u selu Dolovo u Opštini Tutin, lišen je života S. F, a tim povodom je uhapšen R.B.

#Policajac

#Tutin

'