AKTUELNO

Teška saobraćajna nesreća dogodila se jutros, a reči svedoka su POTRESNE!

U teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se jutros desila kod boljevačkog sela Krivi Vir, poginuli su Aleksandar Simić (26) i Aleksandar Lazić (25), dok su Lazićeva supruga i beba od tri mesaca zadobili teške povrede i prebačeni su u bolnicu u Paraćinu.

Prema rečima bugarskog državljanina Ljubomira Šopova, koji je vozio kamion natovaren automobilima, na kritičnom mestu video je da ka njemu juri auto, brzinom od, kako ja kazao, "između 140 i 150 kilometara na čas".

Pročitajte još: DIREKTAN SUDAR NA PUTU ZA ZAJEČAR! Ima mrtvih i povređenih!

U retrovizoru je Bugarin video još jedan auto, za koji kaže da je isto brzo vozio.

- Auto iza mene je krenuo da me pretekne i čeono se sudario sa drugim autom. Od jačine udarca auto, koji je išao meni u susret, se katapultirao i završio na krovu mog kamiona, srušivši mi nekoliko vozila. Nakon toga, po inerciji, nastavio je da se kreće i nakon tridesetak metara završio u jarku – kaže Šopov.

Foto: Beta

Bugarin je krenuo da pomogne vozaču Simiću, koji je vozio "seat incu", ali je video da je nesrećni čovek proleteo kroz šoferšajbnu. Onda je otišao do teretnog vozila ’"opel combo", i tu video i da je vozač tog auta Aleksandar Lazić, takođe, proleteo kroz šoferku.

- Pošao sam da pozovem policiju, ali sam čuo vrištanje u "opelu". Razvalio sam vrata i zatekao neverovatan prizor. Majka je, oblivena krvlju, u naručju držala bebicu, koja je plakala – plače Šopov.

Muzičar žurio

Aleksandar Simić koji je za život zarađivao kao vokalni solista pevajući po kafanama, vraćao se sa jedne tezge, jer je za sutradan imao zakazanu novu svirku. Ali, umesto da ode na veselje, kako se ispostavilo, otišao je u smrt.

Bugarin je pozvao policiju, a oni lekare.

- Lazić i Simić su povredama podlegli na licu mesta. Majka i beba su upućene u bolnicu u Paraćinu i trenutno su van životne opasnosti – rekli su doktori.

Pročitajte još: UPUCAN DEČAK U KRALJEVU! Pogođen iz vazdušne PUŠKE kada se vraćao sa treninga (FOTO)

#Smrt

#Sudar

#Tragedija

'