AKTUELNO

Pevačica je nestala 2. aprila 2016. godine, a dan kasnije njeno telo je pronađeno na nasipu u Borči.

Jelena Marjanović koja je nestala 2. aprila 2016. godine oko 15.30 kada je prema verziji njenog muža Zorana, otišla da trči od jedne do druge rampe na nasipu u Crvenki.

Prema prvoj verziji koju je dao Zoran Marjanović dao posle nekoliko sati po njenom nestanku, on i ćerka Jana šetali su sa Jelenom koja je otišla da trči i nestala im sa vidika.

Nekoliko dana kasnije Zoran je obrnuo priču, koje se držao do hapšenja, a to je da su on i ćerkica ostali na poljani kod fudbalskog terena, a da su ćerkicu Janu videli poslednji put kada je bila na polovini staze, nakon čega joj se gubi svaki trag.

NOVI DOKAZ PROTIV ZORANA MARJANOVIĆA? Kamere ga snimile na dan ubistva

Jelenina pokojna majka, Zorica, takođe je rekla da se sa ćerkom poslednji put čula oko 15.35 časova kada joj je Jelena rekla da ide da istrči krug, pa dolazi kod nje.

Oko 15.50 časova Zoran je primetio da mu nema supruge, pa je krenuo da je traži. Pridružili su mu se i članovi porodice, međutim, kako su rekli, niko je na nasipu više nije video.

Foto: Pink.rs/Printscreen Facebook

Inače, fudbalski teren u Crvenki udaljen je 550 metara od mesta gde je Jelena nestala, a kasnije i pronađena mrtva.

POLICIJA IMA NEOBORIVE DOKAZE koji povezuju Zorana Marjanovića sa ubistvom supruge Jelene?

Prema nalazima obdukcije Jelena je ubijena između 16.47 i 17.10 sa devet krvničkih udaraca oštrim predmetom u glavu. Postavlja se pitanje, kako niko usred dana, nije čuo njene krike, niti video ništa sumnjivo.

Zoran je nestanak prijavio tek oko 20 časova, a policija je u potragu krenula 2 sata kasnije. Oko pet sati sutradan ujutru pronađeni su njen mobilni, telefon, trenerka, a nekoliko sati kasnije, pronađeno je i njeno telo u kanalu.

#Borča

#Jelena Marjanović

#Život

'