AKTUELNO

Teška saobraćajna nesreća koja se dogodila juče na Pančevačkom mostu odnela je život Dobrinki J. (77) i Trivunu J.(77), bračnom paru iz Beograda, a tužilaštvo je naredilo da se odredi pritvor državljaninu Nemačke zbog sumnje da je za nju odgovoran.

Kako se saznaje, bračni par je bio u kamionu i išli su u smeru ka gradu.

Foto: MUP

- Pre saobraćajne nesreće kamiona "zastava" kretao se desnom kolovoznom trakom u smeru ka gradu. U jednom trenutku iznenada je prešao u levu kolovoznu traku i u tom trenutku je automobil BMW prednjim desnom stranom udario u zadnju levu stranu kamiona. Od siline udarca i inercije kamion se vratio u desnu kolovoznu traku, udario u zaštitnu ogradu, a dvoje ljudi je ispalo iz kabine kamiona - kaže sagovornik Telegrafa.

Foto: Pink.rs, Foto/Naxi kamere

Kako se saznaje, na mesto nesreće pojavio se tužilac Prvog osnovnog javnog tužilaštva i naredio da se i kamion voze na vanredni tehnički pregled, da se uzmu izjave od svedoka nezgode i video zapisi sa kamera.

Foto: Pink.rs

S. K. (47), vozaču BMW-a, inače državljaninu Republike Nemačke zaposlenom u Srbiji, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu određeno je zadržavanje od 48 časova zbog sumnje da je izazvao sabraćajnu nezgodu, odnosno da je počinio teško protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

On će sutra biti saslušan pred tužiocem.