AKTUELNO

Telo mlađeg muškarca nađeno je u Dunavu kod Ade Huje a na osnovu upoređivanja fotografija Mateja Periša i nađenog tela, pretpostavlja se da je reč o nestalom Splićaninu, a ovo je vest dana.

Na pronađenom telu bili su tamna majica, farmerke i jedna bela patika, na ruci sat, a u džepu mobilni telefon što odgovara opisu nestalog Periša. Sutra će biti urađena i DNK analiza.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Ekipa "Nacionalnog dnevnika" danas je razgovarala i sa kapetanom brdoa Milovanom Zelenovićem koji kaže i da se slovo na patici podudara sa onim na Periševoj obući.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Telo je došlo iz pravca Save, patika ima slovo to "V" koju je taj momak izgubio jednu na Savi - rekao je Zelenović.

Foto: TV Pink Printscreen

Prolaznik Dragan Lučić našao se sticajem okolnosti na mestu gde je pronađen leš. Za Pink kaže kako je od početka pomislio da se radi o lešu Mateja Periša.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam šetao pse i kada sam se vraćao, vidim da su ga vraćali u vreću. Pitam šta je, oni kažu leš, ja pitam: "Da li je to onaj dečko?", oni kažu: "Mislimo da jeste" - rekao je Lučić.

Foto: TV Pink Printscreen

Podsetimo, Periš je nestao u noći između 30. i 31. decembra, nakon što je izašao iz kluba Gotik. Njegovo dalje kretanje pratile su sigurnosne kamere te je utvrđeno da je trčao beogradskim ulicama, iako ga niko nije jurio.

Foto: E-Stock

Matejev otac Nenad ovog popodneva krenuo je za Beograd, a ranije je rekao kako je na ovo čekao pet meseci. Dodaje i da su se svi nadali srećnijim vestima, ali i da mora da prihvati istinu onaku kakva je. Opširnije u prilogu Nacionalnog dnevnika.