AKTUELNO

Muž Jelene Marjanović uhapšen je godinu i po dana nakon brutalnog ubistva pevačice. Zoran Marjanović je osumnjičen za ubistvo i određen mu je pritvor do 30 dana.

Sestra ubijene pevačice Teodora Krsmanović kaže das u joj teorije o tome kako je Jelena imala ljubavnika, nekakvog tajkuna, smešne.

- Svako je znao njenu relaciju svaoga dana, nije bilo potrebe da je neko prati. Kada je bila vam kuće bila je uvek sa Zoranom na vezi, bio je stalno na njenom telefonu, imao uvid u poruke i za tako nešto nema prostora – navela je Krsmanovićeva.

Na pitanje u kakvim su odnosima sa porodicom Marjanović, ona je rekla da su bili u kontaktu zbog Jelenine ćeke Jane.

- Dok je Zoran bio u rijalitiju, čula sam se sa njegovim roditeljima, uglavnom zbog Jane. Smatram da ona mora da zna da ima rodbinu sa majčine strane – navela je sestra ubijene pevačice.

Novinar Televizije Pink Mladen Mijatović je podsetio da je pevačica nestala 2. aprila prošle godine, a da je njeno telo dan kasnije pronađeno na nasipu u Borči. Kako je dodao kamenom nepravilnog oblika, Jeleni je zadato više od 30 povreda na glavi.

Foto: Printscreen

- Marjanović je priveden i saslušan, pao na poligrafu, ali nije bilo dokaza. Odmah nakon pritvora, otišao je do kuće i sa bratom se 45 – 50 minuta vozio po Borči. To je potpuno nelogično jer je u pritvoru proveo 48 sati, umesto da bude sa porodicom, detetom, da spava. Jasno je da su o nečemu razgovarali - dodao je Mijatović.

Kako je dodao, zločin je razrešen, pronađen je odgovarajući materjalni dokaz na osnovu kojeg je Zoran Marjanović uhapšen.

- Na Zoranovim pantalonama su pronađeni tragovi blata, koji odgovaraju tragovima blata pronađenim tokom obdukcije na Jeleninoj kosi i odeći. Zoran je reako da nije bio na mestu gde je pronađeno telo, dok su na njegovoj odeći pronađeni tragovi blata. Onda tu nešto ne odgovara i dovodi ga problem pred istražnim organima – naveo je Mijatović.

Kriminolog Zlatko Nikolić je istakao da ovakva ubistva izvršavaju bračni drugovi, muž ili ljubavnik, te je isključio treću osobu kao počinioca.

Foto: Printscreen

- Svako ubistvo sa tri i više udaraca, ukazuje na ubistvo iz strasti – rekao je Nikolić, ukazavši da 80 odsto ubica odmah očini samoubistvo, a 20 odsto pokušava da zametne tragove i skrene istragu sa pravog puta.

- Koliko sam čuo uhapšeni je imao kontak sa ženom i posle njene smrti. Dobro je da postoji dokaz, to što se nama čini da je neko kriv, to ništa ne znači i nije validno na sudu – rekao je Nikolić koji se nada das u dokazi dovoljno čvrsti da slučaj dobije sudski epilog.

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'