AKTUELNO

Smrt hrvatskog rukometaša Denisa Tota u Skoplju potresla je čitav region, a sada su isplivali novi detalji iz istrage o njegovoj smrti.

Najpre se govorilo da je Denis pretučen i da je preminuo o posledica udaraca, potom je njegov brat ove priče dematovao i saopštio da je u piranju bio srčani udar. Ipak, istraga se okrenula za 360 stepeni i sada se ponovo govorio o prebijanju kao uzroku tragedije, prenosi "Mondo".

Tužilaštvo iz Severne Makedonije potvrdilo je ovu verziju nakon novih saznanja, prema kojima se incident sa fatalnim ishodom dogodio u petak u jutarnjim časovima ispred noćnog kluba u Skoplju, kada je Tot napadnut nakon kraćeg verbalnog sukoba.

Foto: Instagram.com

- Udarili su ga više puta šakama i nogama. Pokojnik je pao od udaraca i potiljkom udario u asfalt te izgubio svest. Trojica osumnjičenih su nastavili da ga udaraju po glavi, a potom su, ne pomažući mu, napustili mesto događaja- saopštila je policija nakon pokretanja istrage.

Osoba zaposlena u noćnom klubu pozvala je Hitnu pomoć, a kada su lekari stigli - već je doživeo srčani udar, imao odsečen jezik, visoku temperaturu...

Mediji iz Severne Makedonije su došli i do snimka na kome se vide dve osobe, najverovatnije muškarac i devojka, koji su takođe bili u noćnom klubu kobne noći. Oni su ušli u taksi, nakon čega je do njih došao i nesrećni rukometaš, nakon čega je počela polemika da bi ubrzo oni napustili vozili i napali ga.

Rukometaša je devojka čak šutirala nogom u glavu, a potom su pobegli sa mesta događaja.