AKTUELNO

Radoslav Nezimović (62) pre dve godine brutalno je ubio nevenčanu suprugu Draganu Ališanović (52) iz Niša, koju je zatim umotao u tepih i stavio u podrum, a potom izvršio samoubistvo vešanjem.

Nezimović se tada navodno posvađao sa Draganom oko novca, pa se sumnja da je ta svađa kulminirala zločinom. Leš nesrećne žene, podsetimo, našao je njen sin iz prvog braka Adam (21), koji je dan ranije prijavio njen nestanak policiji.

- Dragane nije bilo tri dana nigde, a njen sin je mislio da je negde otišla i da će se vratiti.Iz tog razloga tinejdžer nije odmah prijavio njen nestanak, već je to učinio nakon dva dana. Tinejdžer je posle tri dana ušao u podrum i tamo zatekao tragove krve i mrtvu majku umotanu u tepih. Nije mogao da dođe sebi od jezivog prizora - podseća sagovornik i dodaje:

- Tada je video majku sa smrskanom glavom. Pored njenog tela bila je sekira s tragovima krvi, pa se sumnja da je Radoslav njome rascopao Dragani glavu. Inače, Nezimoviću ovo nije bilo prvo ubistvo.

- Ubio je prvu suprugu Slađanu (46) pred maloletnom unukom, jer mu nije skuvala kafu i priznao je taj zločin. Bio je 14 godina iza rešetaka i izašao je u oktobru 2019. godine iz zatvora - podseća izvor. Nakon što je odslužio kaznu uplovio je u vezu sa Draganom, sa kojom je živeo u njenoj kući.

Autor:

#Ubistvo