AKTUELNO

Irena Zlatković i njen dečko Veljko Radisavljević iz Velike Plane poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći 15. jula na crnogorskom primorju. Sahranjeni su jedno pored drugog dva dana kasnije.

Mesec i po dana nakon tragične smrti mladog para, Irenini roditelji su na Fejsbuk nalogu objavili njihove zajedničke fotografije, uz komentar - Dani sreće i ljubavi.

Prijatelje su ovim postupkom podsetili sa kakvim gubitkom su suočeni i koliko im je teško.

Uz fotografiju ćerke, koja je u Crno Goru otišla kako bi zaradila novac za studije, ne sluteći da će joj se život tragično okončati, majka je napisala: "Uvek sam govorila:  BLAGO MENI STO TE IMAM ... Voli te mama najviše na svetu celom, lepoto moja!"

OBJAVLJENA FOTOGRAFIJA sa mesta gde su poginuli Irena i Veljko: Opis SLAMA SRCE!

Irena i Veljko su se u momentu tragedije zabavljali tek nešto više od mesec dana i on je otišao na more da je poseti, a motor na kojem su stradali je pozajmio od prijatelja.

Njihova smrt šokirala je Veliku Planu, gde su oboje živeli, a u porodične kuće Zlatkovića i Radisavljevića donela bezgraničnu tugu.Irena i Veljko poginuli su u teškoj saobraćajnoj nesreći nadomak plaže Jaz pored Budve, u direktnom sudaru “golfa” mojkovačkih registarskih oznaka i motora švajcarskih tablica, kojim je upravljao Veljko, a saputnik mu je bila Irena.

IRENA I VELJKO POGINULI SU ZAJEDNO NA CRNOGORSKOM PRIMORJU! Njen otac sada je izneo JEZIVE SUMNJE!

Sahranjeni su nekoliko dana nakon fatalnog udesa na lokalnom groblju - jedno pored drugog.

#Crna Gora

#Smrt

'