AKTUELNO

Prema pisanju medija, osumnjičeni za ubistvo je na mestu zločina ostavio DNK.

David Nikolić (21) optužen je juče za brutalno ubistvo Ivane V. (37) čije je unakaženo beživotno telo pronađeno 30. aprila ove godine u napuštenom vagonu na beogradskoj železničkoj stanici, potvrđeno je u Višem tužilaštvu.

Nikolić je optužen za teško ubistvo i nadležni sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor.

Prema nezvaničnim informacijama, telo nesrećne žene pronađeno je vagonu sa vidljivim povredama nanesenim drvenim kocem. Neposredno nakon pronalaska tela nije bilo moguće utvrditi identitet žene, koja kod sebe nije imala ličnih dokumenata.

TREGEDIJA KOD LOZNICE! Dragana i Željko možda ipak nisu skočili pod voz?! POSTOJI JEDNA NELOGIČNOST!

Ipak, policija je uspela da identifikuje žrtvu kao Ivanu V. iz Zemuna, a, prema svedočenjima radnika na stanici i operativnim saznanjima, ona se bavila prostitucijom, a u vagon se uselila svega nedelju dana pre ubistva.

Ona je pronađena gola, na telu je imala brojne povrede, dok joj je glava bila krvava. U nastavku istrage, policija je nekoliko dana nakon ubistva uhapsila braću Đuru Niku (20) i Davida Nikolića (21).

Nezvanično, braća su ostavila DNK na mestu zločina. Ipak, oni su prilikom saslušanja u Višem tužilaštvu negirali krivicu. Nika je, po svemu sudeći, izbegao optužnicu.

#Beograd

#Ubistvo

'