AKTUELNO

U prvoj ispovesti Suzana Džonić, supruga Gorana Džonića koji je osumnjičen da je ubio rođaka Gorana Đokića i njegovu porodicu, rekla je za TV Pink da istina mora da ugleda svetlost dana i to je jedino što očekuje trenutno.

Nadala se i kako će njeni sinovi biti na slobodi do Božića, ali im je ipak pritvor ponovo produžen, a dodala je i kao se život cele porodice Džonić pretvorio u pakao.

Foto: INFORMER/DK, MUP

Sinovi ne znam zašto im je produženo. Deca su nevina, imaju svedoke, ne znam više zašto leže tamo u zatvoru i svi pate, cela porodica pati. Za supruga, pravda neka pobedi i istina izađe na videlo. Meni su inspektori rekli da će odmah da ih puste, jer deca nisu umešana u zločin. Deca su stvarno dobra - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Advokat braće Džonić Filip Fomazet kaže za Pink da je tek danas zvanično dobio obaveštenje o produženju njihovog pritvora i priprema prigovor.

Stvarno, ovaj treći mesec produženja pritvora, ničim nije opravdan. Razlozi su opet isti, a to je uznemiravanje javnosti koje im se stavlja na teret, smatram da to u konkretnom slučaju ne može biti razlog. Ušli smo u treći mesec pritvora bez dokaza, smatram da je ovo mnogo. U vezi mojih branjenika ne očekujem nikakvu promenu, njihova nevinost više nije upitna - rekao je Fomazet.

Foto: TV Pink Printscreen

Goran Džonić i njegovi sinovi, podsetimo, uhapšeni su 21. oktobra i do danas su u pritvoru. Tokom istrage, izjave svedoka pokazale su da sinovi imaju jak alibi, ali još nema informacija o njihovoj ulozi. Opširnije u nastavku: