AKTUELNO

Muškarac koga su zapalili u Zemunu bio je u teškom stanju, lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali on, nažalost, nije izdržao.

Žrtva petorice huligana iz napuštene fabrike "Rotor" u Zemunu, beskućnik Milivoje Prašić (58), koga su krvnički mučili, a potom i zapalili, preminuo je na VMA u Beogradu.

Prašić je podlegao teškim povredama uprkos borbi lekara.

- Opekotine su zahvatile 70 odsto tela. Prašić je bio u teškom stanju, lekari su učinili sve što je bilo u njihovoj moći, ali on, nažalost, nije izdržao - rekao je sagovornik Srpskog telegrafa.

Da podsetimo, Milivoje je rekao da nikada ranije nije video nasilnike i da nije znao zašto su ga napali i zverski mučili.

Napadači su ga najpre probudili udarcima, a onda su ga na smenu tukli. Dok su ga dvojica držala, treći ga je udarao, a ostali su "navijali" i tako u krug. U jednom trenutku jedan od njih je iz džepa izvadio klešta i počeo njima da udara Prašića po šakama, pri čemu mu je izlomio prste, a onda je dok su ga ostali držali počeo da mu čupa nokte.

PROČITAJTE JOŠ: ČUPALI MU NOKTE, ŽIVOG GA PALILI, UNAKAZILI GA DO NEPREPOZNATLJIVOSTI: Nezapamćen horor u Zemunu!

Nakon iživljavanja, jedan od napadača je odnekud doneo benzin, polio beskućnika i zapalio ga. Prašić je ispričao policiji da su ga monstrumi šutirali i cerekali se dok je goreo, nakon čega su pobegli.

Policija je ubrzo uhapsila krivce za ovaj gnusni zločin, a među njima je bila i maloletna osoba M.S. (15) koja je navodno sve uradila zbog 2.000 dinara.

#Beskućnik

#Mučenje

#preminuo

'