AKTUELNO

Oni su ostali zaprepašćeni kada su pred vratima kuće zatekli policiju i centar za socijalni rad.

Čitava Srbija potresena je zbog vesti da je i selu Ranovac kod Petrovca na Mlavi muškarac silovao svoju ćerku (12), a kako saznaje Objektiv, sinovi uhapšenog muškarca, Dragče i Miodrag Krinulović, navode da nisu primetili da njihov otac spopada mlađu sestru M., ali su u poslednje vreme primetili nešto čudno.

– Nas dvojica i mlađi brat smo spavali u jednoj sobi, a otac i sestra u drugoj. Iako su spavali u različitim krevetima, otac je skoro svako veče pozivao našu sestru u svoj krevet što je ona uporno odbijala. Nismo posumnjali da je imao pogrešne namere – navode braća Krinulović.

Oni su ostali zaprepašćeni kada su pred vratima kuće zatekli policiju i centar za socijalni rad.

– Rekli su da moraju da odvedu brata i sestru jer su maloletni. Tada su nas pitali da li smo išta videli i čuli i tako smo saznali šta je naš otac uradio. Nas dvojica smo sada prepušteni sami sebi. Majka, koja nas je ostavila pre četiri godine, samo nas je pozvala i rekla da je sramota šta je naš otac uradio. Da nema naših drugara Mladena i Davida, ne bismo imali ni šta da jedemo – dodali su Krinulovići za Objektiv.

Podsetimo, kako prenosi više izvora, radi se o K.S (48), koji je u tom mestu poznat po nadimku “Boban” i “Bobika”.

Monstrumu K.S. iz sela Ranovac u opštini Petrovac na Mlavi Viši sud u Požarevcu odredio je pritvor zbog sumnje da je izvršio krivično delo obljuba.

Devojčica i njen mlađi brat su smešteni u hraniteljsku porodicu. Dok su dva brata starija kod kuće, ali su ometeni u razvoju. Njih je majka napustila pre četiri godine.

Objektiv prenosi saznanje da je K.S je u policiji priznao sve, a meštani sela iz kog je porodica koja inače živi u lošem materijalnom stanju su u šoku.