AKTUELNO

Rada J. (57) uhapšena je zbog sumnje da je ubila supruga Đorđa J. (74) u njihovom stanu na Banovom brdu u Beogradu. Zločin se dogodio u noći između nedelje i ponedeljka.

- Rada J. je poznata po nasilnom ponašanju. Njen muž je zatečen mrtav u stanu, kada je njegova supruga otišla kod komšinice i ispričala šta je uradila. Praktično, sama se predala policiji - kaže izvor i dodaje:

- Predmet, verovatno palica, kojim je ubila Đorđa, najverovatnije je bacila u kontejner, a policija je je juče pregledala kante ispred zgarde u potrazi za "oružjem".

Puno krvi i stakla

Foto: Pink.rs

Izvor dodaje da je stan supružnika bio pun krvi i stakla.

- Moguće i da je nesrećnog Đorđa sekla flašom, a navodno je na telu imao i ubod. Moguće da ga je prvo tukla i maltretirala, a da mu je smrtonosni udarac zadala palicom - objašnjava izvor iz istrage.

Kako saznajemo, Rada J. nije pokazala kajanje kada su je hapsili.

Komšiji palila stan?

Prema priči komšija, Rada J. je navodno bila u ozbiljnom sukobu sa komšijom, kome je pokušala da zapali stan. - Zatekli su je ispred ulaznih vrata kako pali vatru. Ništa se ozbiljnije nije dogodilo, ali od tad su je se svi plašili. Često je pravila probleme i galamila - rekle su komšije.

- Jedan policajac ju je pitao da li zna šta je uradila, na šta je ona hladno odgovorila: "Nemoj da me nerviraš mnogo, da ne ubijem i tebe" - prepričava izvor.

Komšije bračnog para kažu da su ih policajci ispitivali da li su nešto čuli ili videli u noći ubistva.

Jedva hodao

Foto: Pink.rs

- Površno smo poznavali komšije. Đorđe je bio bolestan, slabo je izlazio. Imao je problem s leđima, pa je hodao potpuno savijen i sa štapom. Njegova žena je problematična i svađala se sa svima po zgradi - kažu komšije:

- Čuli smo i da je tukla muža ranije, intervenisala je policija, ali i Centar za socijalni rad. Jutro posle zločina se ponašala normalno, išla je da baci nešto u kontejner, nismo ni posumnjali šta se desilo.

Đorđe i Rada, kako kažu komšije, u zgradu su se doselili još 2009. - Oni su ranije stanovali na Dedinju, pa su došli na Banovo brdo. Đorđe ima ćerku iz prvog braka, ali ona nije živela sa njima - rekli su.