AKTUELNO

Nakon izjave koju je Goran DŽonić dao u policiji, uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša.

Niška policija uhapsila je dvojicu muškaraca koji su uz velike mere obezbeđenja sprovedena u sedište niške Policijske uprave, danas u 17.10 časova. Istovremeno, pred nišku policiju šlep kamion Parking servisa, dovezao je i džip "porše kajen" aleksinačkih registarskih oznaka, zbog čega su građani, pred čijim očima se odigrala dramatična scena sprovođenja uhapšenih, pomislili da je u pitanju akcija koja je u vezi sa rasvetljavanjem slučaja u Moravcu, iako potvrde zvaničnih organa još nema, navodi Blic. Kako navode Novosti, u pitanju su saizvršioci zločina u Moravcu. Nakon izjave koju je Goran Džonić dao u policiji, uhapšena su još dvojica muškaraca iz Niša.

Foto: Srbija Danas

Zabeležen je dolazak policijske marice sa rotacionim svetlima i sirenom pred sedište niške policije gde je prethodno zaustavljen saobraćaj u bočnim ulicama. Sa rukama vezanim lisicama iza leđa, dvojica pripadnika interventne jedinice prvo su sprovela jednog muškarca, bukvalno utrčavajući sa njim u zgradu policije, a nakon nekoliko trenutaka i drugog, vidno krupnije građe, po istom scenariju, sa rukama vezanim na leđima.

Sprovođenje uhapšenih jedan policajac beležio je kamerom. Pred zgradu niške policije, ubrzo je dovezen i luksuzni “poršeov” džip, u pratnji inspektora kriminalističke policije u civilu koji su na sebi imali pancire i pištolje na opasačima, što znači da su prethodno učestvovali u akciji hapšenja.

Foto: Pink.rs

Dvojica muškaraca uhapšeni su oko 17 časova u Ulici Kosovke devojke u niškom naselju Pantelej, u planiranoj akciji policije.

Išli su od Pantelejske crkve i krenuli prema Pantelejskoj ulici, kada su ih, posle nekoliko stotina metara, zaskočili policajci. Očigledno su ih čekali na tom mestu jer ko uđe u Kosovke devojke, ne može ni levo ni desno, a tu je uvek gužva, tako da nema bežanja. Inspektori u civilu sa pancirima i policajci u punoj opremi, istrčali su za nekoliko sekundi i savladali dvojicu muškaraca. Sve se završilo brzo, džip je posle toga odmah zakačen za vozilo Parking servisa i odšlepan, kaže jedan od očevidaca.

Očekuje se saopštenje niške policije povodom ovog događaja.

Goran Džonić se trenutno nalazi u pritvoru.

Foto: INFORMER/M.S.FACEBOOK.COM/PRIVATNA ARHIVA

Autor: