AKTUELNO

Dvojici razbojnika nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu određen je pritvor do 30 dana.

E. B. (37) i A. M. (30) uhapšeni su zbog sumnje da su pre tri dana upali u kuću starijeg bračnog para u Kostolcu, mučili ih i tukli, a potom pobegli sa oko 10.000 dinara i njihovim mobilnim telefonom.

Obojica osumnjičenih poznati su policiji od ranije, uhapšeni su ubrzo nakon što su počinili razbojništvo, a jedan od njih je prošle nedelje bio zadržan, pa pušten uz obavezu javljanja, preneo je Kurir.

- Prilikom hapšenja Alberta M. policija je pretresla prostorije u kojima boravi i tom prilikom pronašla 127 tableta koje se nalaze na listi psihoaktivnih supstanci, pa će protiv njega biti podneta i krivična prijava zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga - objasnio je očevidac upoznat sa slučajem.

Stariji bračni par zadobio je lakše telesne povrede, ali brutalnost kojom su počinili razbojništvo je strašno.

- Razbili su prozor i ušli u kuću. Prvo su savladali deku koji je na svo zlo slep. Prvo su njega vezali selotejpom, a potom i njegovu suprugu. Mučili su ih i udarali u nameri da od njih saznaju gde čuvaju novac. Nesrećni ljudi su verovatno u jednom trenutku uplašeni za svoj život rekli gde je novac. Razbojnici su ga uzeli, kao i mobilni telefon, verovatno da ne bi baka pozvala policiju - rekao je očevidac.

Dvojici razbojnika nakon saslušanja u Osnovnom javnom tužilaštvu u Požarevcu određen je pritvor do 30 dana.

Autor: