AKTUELNO

Nema opravdanja za ovo što je uradio, kažu roditelji Marka Nikolića koji je udavio četvorogodišnjeg sina, a potom nasmrt izbo ženu.

Majka Marka Nikolića, koji je prošle nedelje ubio bivšu nevenčanu suprugu Maju i njihovog sina Mihaila (4), rekla je da suprug i ona nisu bili unuku na sahrani jer su želeli da izbegnu konflikt s porodicom Maje Đorđević.

Toliko je svega objavljeno u novinama da se više ne zna šta je prava istina. Ne daj, Bože, nikome ovo što je nas zadesilo. Nema opravdanja za ovo što je moj sin uradio i verujte, ne znam kako ćemo preživeti sve ovo... Mihailo je bio duša od deteta, pametan, vaspitan, inteligentan, uvek nasmejan, jedno veselo dete... - rekla je majka krvnika Nikolića.

Ona je dodala da će unučetu zapaliti sveću i obići grob, ali daleko od očiju javnosti.

Pročitajte još: STRAVIČNA SLIČNOST! Lica monstruma iz Rakovice i kasapina koji je ubio Tijanu Jurić NEVEROVATNO PODSEĆAJU (FOTO)

- Molim vas, pustite nas da žalimo za unučetom i da se od njega oprostimo onako kako mi znamo - rekla je uplakana žena.

Foto: Informer

Marko Nikolić je pre sedam dana, naočogled brojnih prolaznika ubio ženu nožem, dok je svoje četvorogodišnje dete zadavio i tom prilikom teško nožem povredio troje radnika Centra za socijalni rad i jednog prolaznika, koji su pokušavali da zaustave nasilje.

#Rakovica

#Roditelji

#Sahrana

#Ubistvo

'