AKTUELNO

U subotu su pronađena spaljena tela vlasnika menjačnice iz Aleksinca Gorana Đokića (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25), a Srbija ne prestaje da priča o ovom zločinu.

Novinar TV Pink Mladen Mijatović jutros je izneo poslednje informacije, kaže da je obdukcijom utvrđeno da je porodica Đokić ubijena, kao i da je Goran imao jednu ranu na glavi, dok su Gordana i Lidija imali po dve rane na glavi i grudima.

Mijatović dodaje i da su minimum dve osobe izvršile ubistvo ove porodice, kao i da su korišćena dva pištolja. Mijatović govori i da su tela bila u užasnom stanju, kao i da je telo ćerke bilo neprepoznatljivo.

Foto: TV Pink Printscreen

Poslednja informacija je, kada se govorio o obdukciji, da je porodica Đokić ubijena. Goran ima najmanje jednu ranu na glavi, Gordana i Lidija imaju rane na glavi i grudima. Za sada su tu bila minimum dva izvršioca i korišćena su minimum dva oružja. Tela su bila u užasnom stanju. Telo Lidije (25) je bilo neprepoznatljivo koliko je izgorelo. To što je ostalo od njih troje odneto je na obdukciju i stručnjaci su došli do ovih saznanja - kaže Mijatović.
Angažovani su svi raspoloživi kapaciteti MUP-a kako bi se ovo delo razjasnilo. To će sigurno biti utvrđeno. Savršen zločin ne postoji, očekujem da ubice budu uhapšene - dodao je Mijatović.