AKTUELNO

Nakon petodnevne potrage i šestodnevnog nestanka pripadnici MUP Srbije juče su u ataru sela Moravac pronašli tri tela nestale porodice Đokić iz Aleksinca.

Podsetimo, juče je, pre pronalaske tela, pronađen i njihov automobil koji je spaljen.

Foto: D.K./Informer

Policija i od jutros češlja teren na području Aleksinca u potrazi za dokazima koji bi mogli da otkriju ko je i kako ubio tročlanu porodicu Đokić.

Kako kaže izvor iz istrage, policija sa pravom sumnja da ovaj stravičan zločin nije delo jednog čoveka, već, vrlo moguće, organizovane grupe.

Sumnja se da je ubica imao jednog, a vrlo moguće, i više pomagača.

Evidentno je da je stravičan zločin počinio neko ko dobro poznaje teren, s obzirom na gde su pronađena tela i vozilo.

Foto: Informer.rs/D. K., Kurir.rs/Marko Smiljković

Podsetimo, porodica Đokić je kobne noći bila kod Goranove majke na večeri, a desetak minuta iza ponoći krenuli su ka svom domu u Aleksincu. Do tamo, međutum, nisu nikada stigli. Trag im se izgubio u blizini gvozdenog mosta na izlazu iz sela Moravac. Prema nezvaničnim navodima iz istrage troje Đokića su poznavali svog ubicu. Oni su ga, kako se sumnja, kobne noći i povezli.

Prema nezvaničnim saznanjima, tela su izgorela do neprepoznatljivosti, a navodno su žrtve identifikovane na osnovu nakita. Prvi rezultati istrage pokazuju da su Đokići ubijeni iz koristoljublja. Goran je držao menjačnicu u Aleksincu i znalo se da porodica ima novca.