AKTUELNO

Dosadašnji tok istrage trostrukog ubistva kakav Srbija ne pamti pokazuje da bi motiv mogao biti koristoljublje.

- Goran Đokić je kao vlasnik menjačnice uvek sa sobom nosio određenu količinu novca i to je jedan od glavnih pravaca kada je u pitanju ispitivanje motiva - navodi novinar TV Pink Mladen Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: Kurir.rs/MARKO SMILJKOVIĆ, Informer.rs/D. K.

Novac za sada nije nađen. Nezvanično, novac koji je Đokić nosio u automobilu nije nosio u kesi, već u kasi. Sumnja se da su upravo zbog toga bili meta

Mijatović je objasnio da sve ukazuje da su ubice poznavale dobro taj kraj i teren, i da su tako izbegli nadzorne kamere, te da su uverene da su uspele da zataškaju novac.

Foto: Kurir.rs/MARKO SMILJKOVIĆ, TV Pink Printscreen

Podsetimo, spaljena tela porodice Đokić, za kojom se tragalo danima, Gorana (57), njegove supruge Gordane (56) i ćerke Lidije (25) pronađena su u subotu u ataru sela Moravac kod Aleksinca u potpuno neprepoznatljivom stanju.

Tri tela su, nakon što su spaljena, bačena u jamu, a potom su prekrivena daskama. Telo muškarca identifikovano je na osnovu otiska prsta, dok je telo žene identifikovano po narukvici. Mesto gde su tela pronađena od samog sela nalazi se na oko tri do četiri kilometara. Đokići su, kako se sumnja, ubijeni iz koristoljublja.

#porodica Đokić