AKTUELNO

Vladimir Marjanović, otac Zorana Marjanovića, kome se sudi zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Krsmanović Marjanović, preminuo je juče nakon srčanog udara. Vladimir je 2015. godine imao prvi infarkt i tada mu je urađen stent.

Kapija porodične kuće Marjanovića u naselju Crvenka u Borči je zatvorena, a oko kuće je muk.

Komšije kažu da je Vladimira odvela Hitna pomoć u ponedeljak oko 17 sati zbog gušenja.

- Sam je ušao u vozilo Hitne pomoći, malo je pokleknuo, a Uroš mu je pomogao. Tada smo ga videli poslednji put, mislili smo da su došli po Zoranovu majku. Uroš nam je rekao da je imao vodu u plućima, verovali smo da će biti dobro - rekle su komšije.

Foto: Tanjug/Bojan Stekić, E-Stock/Dimitrije Goll

Dodaju i da su ga nekoliko dana pre toga videli kako je u kolicima izveo Zoranovu majku Zoricu.

Vladimir Marjanović preminuo je juče u 68. godini od srčanog udara.

"Srce mu je otkazalo. Preminuo je u Zemunskoj bolnici. Lekari su se borili, dva puta su uspeli da ga reanimiraju, ali treći put je izgubio bitku", rekao je juče njegov sin Zoran.

Podsetimo, Porodica Marjanović je dospela u žižu javnosti 2016. godine posle ubistva Zoranove supruge Jelene. Zoran je optužen za to ubistvo i suđenje je u toku, ali Vladimir neće dočekati njegov kraj.

Vladimir Marjanović je svojevremeno izjavio da su mu zdravstveni problemi nastali posle Jeleninog ubistva, jer je teško podnosio sve što se dešavalo njegovoj porodici.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Kako je govorio, pogodila ga je i smrt snaje i to što su se Marjanovići našli na udaru javnosti. Izuzetno teško mu je, kako je navodio, pao i Zoranov boravak u pritvoru. U tom periodu želeo je da porodicu održi na okupu.

Autor:

#Otac

#Zoran Marjanović