AKTUELNO

Veljko Radisavljević (33) i Irena Zlatković (29) poginuli su u stravičnoj saobraćajnoj nesreći kod Budve.

Neutešni roditelji zbog proceduralnih razloga nisu mogli da preuzmu tela Veljka Radisavljevića (33) i Irene Zlatković (29), poginulih u saobraćajnoj nesreći kod Budve u subotu.

Nakon što joj je saopšteno da joj je sin Veljko preminuo u saobraćajno nesreći, mladićeva majka otišla je odmah u Crnu Goru. Ona i rođaka Irene Zlatković, koja je zaposlena u Podgorici kao medicinska sestra, obaveštene su da moraju da sačekaju papire, kada ambasada u ponedeljak proradi, mada je već završena obdukcija.

Veljko i Irena, iz Velike Plane, posle nešto više od mesec dana veze zaputili su se ka Crnoj Gori. U subotu oko 19 sati motor se zakucao u golf, a oni su preminuli na licu mesta.

Irenin otac Momčilo se potresnom porukom na Fejsbuku oprostio od ćerke.

- Ljubavi naša, Irena, od večeras si među rajskim cvećem... Počivaj u miru, neka te anđeli čuvaju - napisao je Momčilo Zlatanović uz sliku svoje ćerke, koju je prethodno objavio 11. januara uz komentar " imam čime da se ponosim... Tatina princeza"

Hvala svima na izrazima saučešća! Naša Irena je otišla da bi se rodila u nezaboravu svih koje je poznavala, svih koji su je poznavali i voleli. Tuga je pregolema, jer smo izgubili predivno dete, lepu i pametnu devojku i dobrog čoveka. Ne dao Bog nikome da oseti ovoliku tugu! Teško je i preteško... Hiljadu pitanja zašto nam ju je Bog uzeo kada je bila u cvetu mladosti i kada je imala velike planove. Čekamo da nam njeno telo dopreme jer njena duša je sad među najlepšim anđelima. Imala je dušu nežnu i meku poput paperja i zato zalužuje da bude u rajskom vrtu i bude njegov najlepši cvet. Dok ovo pišem, ja njena mama, moj bol se čuje do neba! Želim sa vama da podelim svu bol i tugu jer ovo sto mi doživesmo ne daj Bože nikom. Još jednom svima hvala od porodice Zlatković" napisala je Irenina mama na Fejsbuk profilu svog supruga.

I Veljkovi poznanici mogli su samo da kažu za njega da je bio dobar čovek.

- Irena je otišla pre deset dana da radi u hotelu "Admiral" na Svetom Stefanu. Tragedija, šta da vam kažem, bila je apsolvent na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu ostalo joj je još par ispita da završi... A Veljko je otišao pre tri dana u Budvu – kaže Dušan Marić, prijatelj Zlatkovića koji se našao da im pomogne. Irena je, kako pričaju njeni poznanici, bila devojka za primer, o čemu svedoči i razlog njenog odlaska u Budvu.

Pročitaj još: Umrećeš u mukama! MONSTRUM koji je ubio ženu i sina u zatvoru dobija JEZIVE PRETNJE

- Ne rade joj ni otac ni majka, brat je završio pravni fakultet, a ni on još nema posla, nigde ne radi. Htela je da pomogne porodici, otišla je da radi kao konobarica – pričaju Irenini prijatelji.

Slala je fotografije, pisala da je veoma zadovoljna, da je vlasnik izuzetno korektan, da mu je zahvalna... Međutim, Ireninu nadu da će finansijski pomoći porodici, ali i njenu tek začetu ljubav sa Veljkom, sa kojim je bila u vezi mesec, mesec i po dana, prekinula je tragedija.

Veljkovi poznanici pričaju da je on bio mladi preduzetnik, radio je sa ocem u zlatarskoj radnji. Kažu da je bio pristojan i dobar momak, a sa Irenom je relativno odskora bio u vezi.

Sudeći po slikama na njegovom Fejsbuk profilu, Veljko je bio zaljubljenik u motore. Ovaj, švajcarskih tablica, na kome su nastradali, kako pričaju poznanici iz Velike Plane, pozajmio je od prijatelja koji je u Budvi bio na letovanju.

Različite su verzije same nesreće, da li je automobili njih pokosio ili su oni naleteli na "golf", Zlatkovići znaju samo ono što su, kao i ostali, mogli da vide i pročitaju na Internetu.

#Budva

#Saobraćajna nesreća

'