AKTUELNO

Mladić Veljko Ratković (21), član KUD "Kraljevačka riznica", koji je sinoć oko 21 čas iznenada preminuo na bini tokom nastupa na manifestaciji "Kupusijada" u Mrčajevcima, kako "Blic" nezvanično saznaje od osobe koja je bliska ovom slučaju, umro je od narkotika koji su uzrokovali zastoj rada srca. On je, kako se navodi, imao težak život od samog rođenja.

- Veljko je imao težak život i bio je zavisnik već godinama unazad. Bez majke je ostao kada je imao samo jednu godinu. Rastao je sam sa ocem. Nema braće i sestara... - navodi sagovornik Blica i dodaje:

- Najteže nam je bilo kada smo morali da javimo ocu. On se, mučenik, pojavio za 15 minuta. Utrčao je sav izbezumljen, slomljen od bola, plakao je na sav glas i kukao za sinom jedincem. Njegove jauke nikada nećemo zaboraviti. - dodao je sagovornik ovog lista.

Očevici ove tragedije, tačnije, članovi pomenutog Kulturno umetničkog društva u kom je nesrećni Veljko svirao frulu, za "Blic" kažu da ne mogu da se oporave od šoka koji su juče doživeli.