AKTUELNO

Marko N. je juče zadavio sina Mihajla i izbo dečakovu majku Maju.

Očajna majina sestra Branislava kaže da bi volela da ona može da sudi ubici Marku N. , jer bi, kako kaže, to onda bila pravda.

Komisija u bolnici "Laza Lazarević" mu je našla šestostruki poremećaj ličnosti i savetovano je da dete može da viđa samo dva dana nedeljno na po tri sata, ali Centar za socijalni rad to preinačio, kaže sestra ubijene Maje Đorđević.

Foto: Informer

Maja je, kako tvrdi njena sestra Branislava, trpela strašnu psihičku torturu i upala u dugove koje nije mogla da otplati, samo zbog toga što je bila spremna na sve kako bi zaštitila svog sina od nasilnika.

- Sve što bih rekla malo je za ovo što se desilo. Volela bih kada bih ja mogla da mu sudim. To bi bila pravda - očajna je Majina rođena sestra Branislava:

- Pet godina traje njegova krivica. Tek danas je trebalo da mu se sudi. Nije hteo u zatvor, zato je ovo i uradio. Majku mi je sahranio svojim ponašanjem. Porodicu mi osakatio - jada se Branislava.

Marko se, kaže, ničim ne bavi, a živi na visokoj nozi. U dosijeu navodno ima stavku koja ga tereti za pravljenje i prodaju eskplozivnih sredstava.

Foto: YouTube screenshot

Branislava kaže da je mali Mihailo nerado odlazio kod oca i da kad god bi se vratio bio bi nervozan, jer mu je punio glavu različitim pričama.

- Pričao je kako će nas sve pobiti. Sve nam je to dete pričalo. I juče je bio tužan kad je krenuo u vrtić. Ja sam ga odvela, a tu je on trebalo da ga preuzme. Bio je sav nevoljan - govori Branislava.

Marko N. je, kako kažu u Majinoj porodici, uhodio i njenog bivšeg supruga sa kojim takođe ima sina, koji je već tinejdžer. Branislava kaže da je Majin bivši suprug divan i da joj je pomagao u čitavoj ovoj situaciji.

- Za razliku od njega, Marko je jedan dan super, sutradan krizira, a trećeg eksplodira. I njegovi jadni roditelji ispaštaju zbog njega. Pa on je roditelje držao zaključane u podrumu u kući na Bežaniji. Živeo je na visokoj nozi, a u sudu se pravdao da je nezaposleni tata koji nema para za alimentaciju - završava potresnu ispovest sestra.

#Ispovest

#Rakovica

#Ubistvo

#sestra

'