AKTUELNO

Uroš Stefanović nije prvi MMA borac koji je ubijen u mafijaškom obračunu jer je pre tačno tri godine likvidiran poznati MMA borac Radoš Joksimović (29) u jednom kragujevačkom restoranu dok je sedeo sa prijateljima za stolom.

Tada je ubica došao motorom, a zatim sa kacigom na glavi ušetao u baštu restorana u kojoj je sedeo Radoš.

- Prišao je stolu, ispalio dva hica u Joksimovića i pobegao. Mladić je pao na pod, konobari su mu pritekli u pomoć, a preminuo je u bolnici - rekao je tada izvor.

'RADOŠE, POVEDI RAČUNA...'

Nekoliko dana pre smrti MMA borac Radoš Joksimović (29) dobio poruku da mu određene kriminalne grupe spremaju osvetu tako što će angažovati nekog od narkomanskih zavisnika da ga ubije. "Radoše, povedi računa i pripazi se jer imam informaciju da ti jedna kriminalna grupa priprema likvidaciju, a egzekutor će biti narkoman." - Ovo je bio SMS koji je nadavno primio Radoš Joksimović.

To je bio drugi napad na njega, jer je on i 2016. godine ranjen u obračunu u centru Kragujevca.

UBICA GA 5 DANA ČEKAO ISPRED KUĆE!

Pre pucnjave u kragujevačkom restoranu „Neptun“ kada je ubijen bivši MMA borac Radoš Joksimović ubica ga je pet dana čekao ispred kuće na Sunčevom bregu, pisali su tada mediji. - On je u kladionici u naselju Aerodrom javno pričao da će "upucati" Radoša i da ga je pet dana čekao ispred kuće, ali da Radoš nije dolazio što je i istina - govorio je izvor.

- Zbog povreda koje je tada zadobio prestao je da se bavi sportom. Radio je kao obezbeđenje - pričao je izvor.

Da podsetimo, MMA borac Uroš Stefanović ubijen je sinoć u Novom Sadu u sačekuši u kojoj je ranjen Goran Kovačević Goranac. Navodno, Stefanović je bio telohranitelj Goranca koji je bio prava meta napada.