AKTUELNO

Goran Vučković, koji je brutalno prebio ženu pa je bacio pored kontejnera, unuk je Prvoslava V. koji je robijao 30 godina za ubistvo i sin čoveka koji je terorisao porodicu.

- I ona je bila pijana, prva me je napala. Ne sećam se posle šta je bilo - ovako se, kako se nezvanično navodi, branio Goran (30), koji je uhapšen zbog sumnje da je zverski pretukao svoju suprugu N. V. (29) u selu Zablaće kod Čačka.

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Čačku odredio je Goranu pritvor u trajanju od 30 dana.

Foto: RINA

Naime, i deda i otac Gorana V. bili su nasilnici. Njegov deda je, kako se navodi, zaklao čoveka, dok je njegov otac krvnički tukao majku.

Podsetimo, Goran Vučković pretukao je preko noći svoju suprugu tako što je uzeo motku na kojoj je bio ekser i udarao je do iznemoglosti. Nesrećna žena je bila totalno dezorijentisana i golu su je dovezli na urgentno odeljenje čačanske bolnice, odakle je prebačena na intenzivnu negu.

Nakon saslušanja Goranu je određen pritvor do 30 dana.

- Ubio sam je od batina. Ne znam da li je živa - rekao je mučitelj iz Zablaća svojoj majci Stoji koju je, kako ona tvrdi, takođe udario nekoliko puta.

Goranu je bila izrečena mera zabrane prilaska supruzi zbog nasilja, ali je on i dalje živeo sa njom.

Deda Prvoslav zaklao čoveka, otac stalno tukao majku

Otac je godinama tukao njegovu majku. Umro je pre pet godina, ali je Goran nastavio njegovu prodičnu tradiciju, pa je tukao i ženu i majku. Međutim, deda Prvoslav je bio još krvoločniji. Trideset godina je proveo u zatvoru zbog ubustva koje je počinio u Nišu. Zaklao je čoveka! To klanje je zapravo bio vrhunac njegovog zla. Pre toga je ljudima palio kuće, a pričalo se i da je vešao ljude. Šta da očekuješ... Zlo traži zlo. Jadna li su ova njegova deca. Oni će najviše da ispaštaju, ni krivi ni dužni - kaže meštanin sela Zablaće.

Foto: RINA

"Vadi" se na pijanstvo

Goran je na saslušanju tvrdio da je bio pijan.

- Bili smo na svadbi. U jednom trenutku sam video da je nema. Čuo sam da je neko odvezao kući. Kada sam došao u kuću, ona je isto bila pijana, prva me je napala. Potukli smo, od tada se ne sećam ničega.

Potom su mu pokazali fotografije njegove supruge nakon batina, a on je, kako se nezvanično navodi, kada je video u kom je stanju, udarao glavom u zid. N. V. se i dalje nalazi na intenzivnoj nezi.

#Nasilje

#Čačak