AKTUELNO

Marina Krstović je obrisala i sve profile na društvenim mrežama, a i njene drugarice su isto to učinile.

Marina Krstović, ćerka Bude Banane, nestala je sa društvenih mreža, a na njima je bila veoma aktivna sve do privođenja zbog tone i po kokaina. Obrisani su njeni profili, ali i snimci na kojima se pojavljivala.

Lepa Marina posećivala je utakmice nakon što je njen otac Budimir Krstović 2015. godine izabran u petočlanu radnu komisiju koja je vodila KK "Partizan" do izbora novog predsednika, pa je i videe sa ovih događaja prosleđivala na društvene mreže. Tih snimaka više nema, jer su obrisani.

Da napomenemo, nakon što je Predrag Saša Danilović podneo ostavku, u radnoj grupi bili su i Mirko Tišma, nekadašnji funkcioner Demokratske stranke, Ilija Dražić, advokat Miroslava Miškovića i bivši košarkaši Dragan Todorić i Mlađan Šilobad. Komisija u kojoj je bio i Krstović je, nekoliko meseci posle Danilovićeve ostavke, jednoglasno predložila za novog predsednika Nikolu Pekovića, nekadašnjeg igrača NBA, ali javnosti poznatog i kao kuma Duška Šarića, brata narko-bosa Darka Šarića.

Foto: E-Stock/Petar Jovanović

Inače, Marina Krstović najbolja je drugarica iz detinjstva Kristine Bogdanović, ćerke poznatog fudbalera Radeta Bogdanovića. Kristina je influenserka, a bila je u vezi sa fotografom koji je sarađivao sa mnogim našim narodnim pevačicama. Marina je zajedno sa Kristinom, ako je sudeći po fotografijama na mrežama koje su obe nedavno ugasile, putovala svuda po svetu, zajedno su odsedale i u lusuznim hotelima.

Sada se ne zna šta radi i gde je Marina Krstović, ali je poznato da joj je oduzet pasoš.

Posle privođenja, Marina Krstović je prošla poligraf, a oni i njen otac pušteni su da se brane sa slobode. Tu odluku doneo je sudija za istragu podgoričkog Višeg suda, Radomir Ivanović, koji je inače u kumovskim vezama sa ovom porodicom.

- Nema dokaza da su Krstovići umešani u ovaj šverc kokaina. Smatram da se mera pritvora određuje izuzetno, ali sam umesto pritvora odredio mere nadzora tako što sam im oduzeo putne isprave, tako što sam im zabranio da napuste mesto boravka u Crnoj Gori. I da se svakog meseca javljaju Upravi policije - kazao je sudija za crnogorske medije i potvrdio da je u kumstvu sa pomenutom porodicom.

Foto: Tanjug/Montenegro Police via AP

Da podsetimo, kontejner s bananama u kojem se nalazila tona i po kokaina u vrednosti od 100 miliona evra, stigao je iz Libije 24. avgusta kasno u noć u luku Bar. Brod "MSC Charlote" dopremio je 1.400 paketa od po kilogram, koji su bili "brendriani" nazivom COVID. Ovaj fider-brod, bio je prethodno usidren u slovenačkoj luci Kopar. Brod inače iz italijanske luke Đoja Tauto preuzima kontejnere pristigle s dalekih destinacija i razvozi ih Jadranskim i Egejskim morem.

Foto: Tanjug/Montenegro Police via AP

U magacinu Budimira Krstovića zaplenjena je droga, a on je decenijama u poslu uvoza južnog voća. "San Francisco", firma koju poseduje, poslovala je u Crnoj Gori, a od 2019. godine je u stečaju. Prema nezvaničnim informacijama, povezan je i sa firmom "Fruit World", koja je registrovana u Novoj Pazovi, a kao osnovna delatnost navodi se trgovina voćem i povrćem. U Zeti se u subotu moglo čuti da je do maja 2015. vlasnik te firme bila Zorica Krstović, a zakonski zastupnik upravo Budimir Krstović.

Budimir Krstović i njegova ćerkai Marina su državljani i Srbije, gde se, takođe njihove firme bave uvozom južnog voća.

#Marina Krstović