AKTUELNO

Koleginica "Veljinog koljača" ne može da dođe sebi od kada je bivšeg saradnika videla na fotografijama sa Veljkom Belivukom i okrvavljenim telom čoveka koga su mučili.

Kako kaže urednik u Srpskom telegrafu Dražen Ostojić, njihova sagovornica je otkrila i kako se Srđan Lalić ponašao na radnim mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Kaže da je, od kada ga je prepoznala, bivšeg saradnika sanjala nekoliko puta. Kaže da je bio bahat i kada je radio sa njima, bilo je i pretnji, a tek sa ove distance može da shvati šta je to moglo da znači - navodi Ostojić.

Kako je dodao, na fotografijama koje su prikazane na TV Pink blurovano je sve što treba da bude.

- Za razliku od perioda kada smo imali na pola otvorene oči Kuma i Šiptara na svim televizijama sa nacionalnom frekvencijom i to tada nije smetalo. To govori o licemerstvu - rekao je Ostojić i dodao da obračun sa mafijom može sa donese samo dobro.

Poslanik u Skupštini Srbije Adam Šukalo kaže da je i dalje pod utiskom komentara da takve stvari ne treba objavljivati.

- Svi građani Srbije treba da znaju sa kakvom mafijom država sudara i da ne prezaju od bilo čega. Kada vidite kako se međusobno obračunavaju jasno je kao bi se obračunavali sa bilo kim drugim, sa bilo kojim predstvanikom institucija. Ljudima iz MUP-a i tužilaštva nije lako da budu u tim predmetima, jer imaju svoje porodice, a oni sada stavljaju svoju profesiju ispred toga - kaže Šukalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Komentarišući kritičare koji taj klan sada dižu u nebesa, on je rekao da njima nije prvi put da šuruju da mafijaškim i kriminalnim organizacijama.

- Setimo se kakve su dilove pravili najveći današnji kritičari, dok su imali mogućnost da odlučuju o funkcijama - dodao je Šukalo.

#Veljko Belivuk | Velja Nevolja