AKTUELNO

Lažni doktor Sava Knežević pokušao je da sakrije dokaze svojih zlodela, ali zahvaljujući temeljnoj istrazi i dobrom radu beogradske policije, sva korišćena medicinska oprema i dokazi o isplatama pacijenata pronađeni su u kući njegovog ujaka u Putincima!

Iako pretresi porodične kuće Kneževića u Batajnici i ilegalne ordinacije na Terazijama nisu urodili plodom, nadležnim organima sreća se osmehnula kada su otkrili da se ova porodica tokom bega krila u kući Danijelinog brata u Putincima, nadomak Rume.

Tamo su pronađeni špricevi, makaze, instrumenti, lažne diplome i brojna oprema koju je Sava koristio u proteklih pet godina. Zbog ovog velikog otkrića policiji je umnogome olakšan dalji rad na slučaju, a dokaza protiv ovog prevaranta sve je više i više.

Foto: Informer.rs

Informerov dobro obavešteni izvor iz policije otkrio je da je nakon hapšenja Save Knežević policija izvršila pretres u njihovoj porodičnoj kući u Batajnici, gde su pronađeni samo laptop i mobilni telefon.

Zbog toga su nadležni organi odlučili da se izvrši i pretres stana na Terazijama 6, gde se nalazila ilegalna ordinacija u kojoj je Knežević operisao svoje žrtve. Tamo ništa nisu zatekli, bukvalno je stan bio potpuno prazan. Sumnjalo se da je Sava sve ispraznio, odneo nameštaj i medicinsku opremu i uništio kako bi sakrio dokaze - kaže on i dodaje:

Foto: Instagram.com

Međutim, policija nije želela da odustane, već je otkrila da su se Sava i Danijela tokom bega nekoliko dana krili u selu Putinci, u kući koja se vodi na ime Savinog ujaka, a Danijelinog brata. Odmah su se uputili tamo. Vrlo brzo otkrili su da je Sava u ovu kuću doneo celu ordinaciju. Bilo je tu rastavljenog nameštaja, 28 uramljenih diploma, makaze, špricevi, medicinski instrumenti i oprema... Takođe, policajci su tu pronašli i sveske i rokovnike u kojima su vodili evidenciju plaćanja. Tu su bila zapisana i imena svih klijenata koji su dolazili kod Save. Sve te knjige bile su ručno vođene. Među mnogobrojnim stvarima pronađen je čak i risiver, deo nekadašnjeg nadzornog sistema ordinacije. Sve ove stvari biće odnete na veštačenje.

* medicinska oprema

* medicinski instrumenti

* špricevi, makaze...

* rastavljen nameštaj

* 28 uramljenih diploma

* sveske i rokovnici u kojima su vodili evidenciju plaćanja

* spisak sa imenima klijenata

Autor:

#Sava Knežević