AKTUELNO

Policija ga je zatekla kako igra video igrice.

Mladić Miljan D. (25) osumnjičen je da je ubio svoju majku Stanojku D. (62) u pomoćnom delu porodične kuće u Kovinu, a ako su navele komšije, nesrećna žena je predosećala šta bi moglo da se dogodi.

Kako javljaju mediji, policija je Miljana zatekla dok je igrao igrice.

- Ona je svoju komšinicu zvala da dođe da prespava u subotu na nedelju kod nje. Međutim kada je komšinica došla, Miljan je nju izbacio iz kuće i nije joj dao da tu prespava. Strašno, žena kao da je predosetila da će se desiti nešto loše. To veče je ostala sama u kući sa sinom - ispričale su za medije komšije.

Kako je ranije navedeno, Stanojka i Miljan u ovu kuću doselili pre otprilike 2 godine.

- Milan je pre dve godina napustio fakultet, inače je studirao IT, bio je odličan đak i dobar student, ali od kad je napustio školovanje samo je igrao igrice i spavao - rekle su komšije.

Nakon subote uveče, komšinica koju je Stanojka zvala da prespava kod nje, nije je videla uopšte te se zabrinula.

- Komšinica se zabrinula, jer se nije čula sa njom. Onda je zvala Stanojkinu sestru koja je takođe pokušala da je dobije međutim nije uspela. Tada je zvala policiju i tražila da sa patrolom dođe do njihove kuće u Kovinu - navele su komšije.

Inače, kako je navedeno, rođena Stanojkina sestra je u početku živela je u Kovinu zajedno sa njom i mladićem, međutim kroz neko vreme se odselila, jer kako su komšije ispričale nije više mogla da istrpi pritisak Miljana koji se promenio.

Njegovoj tetki je najviše smetalo što je Miljan stalno vikao na Stanojku, bacao hranu, međutim ona nije htela da prijavi nasilje već je sve to trpela. Inače kada su jutros došli do kuće, policija je zatekla Miljana kako igra igrice i kada su ga pitali gde mu je majka on je odmah priznao da je ubio i gde se ona nalazi - kažu susedi.

Nezvanično, odmah se videlo da je Stanojkina smrt nasilna, a Miljan je do detalja ispričao i policiji pokazao gde se nalazi Stanojkino telo.

- Rekao je da je najpre majku šamarao, pa potom udario šipkom u glavu... On je nakon toga priveden. Inače ovo je baš strašno što se desilo, a Miljan je inače bio izuzetan đak dok nije napustio fakultet, pametan... Zbog toga se pretpostavlja da je sve isplanirao.

Miljan D. je uhapšen jutros i njemu je određeno zadržavanje do 48 sati. On se na policijskom saslušanju branio ćutanjem.

#Kovin

#Ubistvo