AKTUELNO

Devojčica ne može da se pomiri sa činjenicom da više nema njene majke.

- Tata, tata, pusti mi na internetu snimke hapšenja zločinaca - ove reči svako veče pred spavanje izgovori Jana (6), ćerka ubijene pevačice Jelene Marjanović (33).

Od njenog brutalnog ubistva prošlo je više od godinu dana, a ubica još nije uhapšen. Njen udovac Zoran kaže da ne prođe ni dan, a da njihova ćerka Jana ne pita za mamu.

Foto: Informer

Hoće da vidi zločinca

- Jana često pita za mamu. Sad najviše očekuje da vidi ubicu. Svakoga dana iščekuje da vidi ko je taj monstrum koji je ubio njenu mamu. Za nju su policajci heroji. Stalno mi pred spavanje traži da joj puštam snimke hapšenja loših ljudi i pita šta će sa njima biti - kaže suprug ubijene pevačice.

Prema Zoranovim rečima, sva pažnja usmerena je na devojčicu.

Pročitajte još: NOVI DETALJI ISTRAGE UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Srpski inspektori u Nemačkoj, ovo je KLJUČNI DOKAZ?

- Mi smo kako moramo. Jana je dobro, to je najbitnije! Svi smo oko nje, za nju uvek mora da bude snage. U najgorem trenutku je ostala bez majke. Sreća pa nam svi pomažu - kaže on.

Suze na rođendanu

Ipak, postoje situacije u kojima ništa ne može da nadomesti gubitak majke.

- Tu su neke neizbežne situacije kada ona na dečjim rođendanima vidi decu sa oba roditelja, pa se rastuži. Ali, pametna je! Sve se nekako dalo objasniti - kaže Marjanović dodajući da očekuje skoro hapšenje ubice.

Foto: Informer

Nedavno je načinjen pomak u istrazi, pa postoje indicije da iza ubistva stoji rumunski kamiondžija, za koga se pretpostavlja da je na sličan način usmrtio još dve devojke u inostranstvu, zbog čega se u istragu uključio Interpol. On je uhapšen početkom ovog meseca, a u policiji je priznao ubistvo ubistvo Karolin G. (27) prošle godine u Austriji, dok je sa ubistvima Lusil K. (20) iz 2014. godine, takođe u Austriji, i ubistvom koje je potreslo domaću javnost poricao svaku vezu.

Pročitajte još: Nakon informacije o HAPŠENJU UBICE Jelene Marjanović, OGLASIO SE njen muž

Sve tri devojke usmrćene su na identičan način. Ubijene su dok su trčale pored reke, sa više udaraca tupm predmetom po glavi, a zanimljivo je da se u blizini sva tri mesta nalazio parking za kamione.

Podsetimo, Jelena je nestala 2. aprila prošle godine na nasipu Crvenka u Borči gde je bila na trčanju. Njeno unakaženo telo pronađeno je na nasipu narednog dana.

#Jana

#Jelena Marjanović

#Ubistvo

#Zoran Marjanović

'