AKTUELNO

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Leskovcu u pojačanoj kontroli saobraćaja, od 29. aprila do 5. maja, zatekli su 29 vozača koji su vozili pod dejstvom alkohola i trojicu koji su automobilima upravljali pod dejstvom psihoaktivnih supstanci, saopštila je leskovačka Policijska uprava.

Saobraćajna patrola na području grada zaustavila je šezdesetpetogodišnjeg vozača koji je vozio sa 2,8 promila alkohola u organizmu, vozača „golfa“ koji je imao dva promila, kao i muškarca koji je upravljao „vektrom“ sa 1,74 promila alkohola.

Dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opel korse“, četrdesetšestogodišnjeg vozača mopeda i tridesetčetvorogodišnjeg vozača „audija“ policija je zaustavila na području grada i, nakon testiranja, isključila iz saobraćaja zbog upravljanja vozilima pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

Policija je, teritoriji opštine Lebane, zatekla i četrdesetogodišnjeg muškarca koji je upravljao „bmv-om“ i odbio da se testira na psihoaktivne supstance.

Sva sedmorica su zadržani u službenim prostorijama i protiv njih su podnete prekršajne prijave po Zakonu o bezbednosti saobraćaja na putevima. U ovom periodu, saobraćajna policija otkrila je ukupno 308 prekršaja.

#Leskovac

#Policija

#Saobraćaj