AKTUELNO

Svirepo ubistvo pevačice Jelene Marjanović više od godinu dana potresa Srbiju.

Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

Pevačica je, kako su mediji pisali, ubijena sa više od 20 udaraca u glavu, a oružje kojim je zločin počinjen nikada nije pronađen.

Više od godinu dana se nagađa ko je odgovoran za brutalno ubistvo mlade pevačice.

Foto: Printscreen Facebook

Pre nekoliko meseci direktor policije Vladimir Rebić je rekao da detalji iz istrage ubistva pevačice ne smeju biti izneti, ali da policija poseduje značajne dokaze i nijedan nije isključiv.

On je rekoa da je policija  gotovo sigurna da zna ko je ubio pevačicu, ali da je jako važno da se prikupe odgovarajući dokazi.

Nakon brojnih spekulacija u medijima ko je ubica - da li je neko od članova porodice Marjanović, žensko ili muško, slučajni prolaznik, pojavila se i informacija da je u pitanju serijski ubica.

Pevačica žrtva serijskog ubice

Prema pisanju Srpskog telegrafa, ubica Jelene Marjanović je uhapšen i priznao je ubistvo srpske pevačice.

U pitanju je kamiondžija koji je na identičan način usmrtio još nekoliko devojaka u inostranstvu.

Foto: Printscreen Instagram/Pixabay

Policija privela Rumuna Katalina Dorinela Čolpana (40) koji je ubio Karolinu G. u Nemačkoj, ali ga način izvršenja povezuje i sa žrtvama u Austriji i Ruminiji, kao i sa svirepim ubistvom pevačice u Borči.

HOROR SCENA U NOVOM SADU! Zalutali metak sa slavlja RANIO devojčicu koja se igrala

Srpska policija je, kako su ranije objavili mediji, nedavno dobila zamolnicu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi sa pevačicinim ubistvom.

Tragovi pokazuju da je reč o istom zločincu

Između ova dva zločina i ubistva Marjanovićeve postoje određena poklapanja, a sve tri žrtve su likvidirane dok su trčale pored reke, sa više udaraca po glavi.

Prema pisanju lista Kronen cajtung, policija je došla do saznanja da iza ubistava u Karolin G. stoji serijski ubica, a gotovo izvesno je da je izvršio i brutalno ubistvo pevačice Jelene Marjanović prošle godine u Srbiji.

ZORAN MARJANOVIĆ VERUJE POLICIJI! Rešenje Jeleninog UBISTVA tek SLEDI

- Tragovi iz Austrije, Nemačke i Srbije su upoređeni, a rezultati pokazuju da je reč o jednom zločincu, najverovatnije vozaču kamiona koji putuje kroz Evropu - navodi Kronen cajtung.

#Hapšenje

#Jelena Marjanović

#Ubica

'