AKTUELNO

Sada se strahuje od zaraze, budući da je telo bilo u fazi raspadanja.

Telo Nedeljka Pajića, koji je preminuo pre četiri meseca u svom stanu u sarajevskom naselju Hrasnica, izneseno je tek pre nekoliko dana, nakon što su komšije primetile da starca nema, a da se iz njegovog doma širi nesnosan miris.

Pročitajte još: DOJAVA O BOMBI: Evakuisana zgrada MUP u centru Beograda!

Ono na što su sumnjali ispostavilo se tačnim - telo je bilo u fazi raspada, a stan pun muva i crva. Iako je telo izneseno, stan nije očišćen i dezinfikovan, te stanari zgrade u ulici Derviš-paše Bajezidagića na broju 18 strahuju od zaraze.

Razlog više, kako pričaju, jeste taj što Pajić, i dok je bio živ, nije vodio računa o higijeni. Prema njihovim rečima, u stan u kojem je živeo sam, dovlačio je otpad te je u njemu držao pse i mačke.

Foto: Pixabay.com

Na pitanje kako se dogodilo da se tako dugo ne zna za njegovu smrt, komšije objašnjavaju da je živeo sam, da nema nikoga, osim sestre u Lukavici, te da su njegov nestanak prijavljivali policiji.

- Sve se završavalo na našim prijavama. I kada je postalo nesnošljivo, kada se nije moglo izaći u haustor zgrade, prijavili smo da je verovatno preminuo. To se na kraju i ispostavilo tačnim - ističe Aida Hrnjić, predsednica kućnog saveta.

#Sarajevo

#Smrt

#Telo

#stan

'