AKTUELNO

Bolje da je taj monstrum i nas ubio da ne trpimo bol za njom. Čuli smo da ste objavili foto-robot ubice, ali nemamo snage da gledamo tu sliku, kažu roditelji Kristine Kaplanović (19).

Verujemo da će policija naći ubicu našeg deteta. Čuli smo da ste u Informeru objavili foto-robot tog monstruma, ali nemamo snage da gledamo sliku čoveka koji nam je ubio ćerku, rekli su za naš list roditelji Kristine Kaplanović (19) iz Vilova kod Nove Varoši, koju je 25. maja ubio razbojnik na benzinskoj pumpi kod Velikog Mokrog Luga u Beogradu.

Životi cele porodice su uništeni, i ništa ne može vratiti stari mir.

Foto: Printscreen Facebook

- Bolje da je i nas ubio, da ne živimo i ne trpimo bol za njom. Uništio nam je živote, uzeo nam je jednu od tri jabuke koje smo imali. Srce će mi prepući za Kristinom - priča neutešna Stojana, majka ubijene devojke.

Majka nesrećne devojke uverena je da će doći dan kada će ubica biti uhapšen i kad će odgovarati za ubistvo njene ćerke.

Otac Stanislav posetio je ćerkin grob, gde je proveo nekoliko sati.

- Nadam se da će foto-robot pomoći da ubica što pre bude uhapšen. Nisam video tu sliku, niti ću je gledati. Nemam nikakve informacije iz istrage, nisu me policajci obavestili o tome dokle su stigli. Bez obzira na to, znam da će policija uspeti da otkrije tog monstruma i da će ga uhapsiti - rekao je Stanislav.

Foto: Printscreen Facebook

Policija intenzivno traga za ubicom, a na osnovu svedočenja očevidaca zločina, Kristininih kolega, urađen je foto-robot, koji je Informer juče ekskluzivno objavio. Na policijskom crtežu vidi se da je reč o proćelavom muškarcu, svetlije puti i sa svetlim očima, koji je u vreme zločina preko lica nosio maramu sa dve zvezde.

Pročitajte još: SRBIJA NA NOGAMA! Ovo je čovek koji je UBIO radnicu pumpe, ako ga prepoznate ODMAH ZOVITE POLICIJU (FOTO)

N.P.

#Benzinska pumpa

#Tragedija

#Ubistvo

'