AKTUELNO

Policiija i dalje traga za napadačem koji je Kristini pucao u glavu na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu.

To čudovište ubilo je našu Kristinu, živimo za trenutak kada će biti uhapšen. Jedno znamo, nikad je nećemo i ne možemo zaboraviti. Koliko je života u njoj bilo, koliko snova, koliko radosti... Koliko je samo sanjala da završi fakultet, koliko se borila, tuga je ovo neopisiva, pustite nas, ostavite da tugujemo, da je žalimo, a znamo svi dobro da je nikad prežaliti nećemo.

Ovako su u selu Vilovi kod Nove Varoši dočekali vest da je prminula Kristina Kaplanović (20) koju je u noći između četvrtka i petka na benzinskoj pumpi u Velikom Mokrom Lugu u Beogradu teško ranio razbojnik, koji još nije uhvaćen. Pljačkaš je usmrtio Katarinu zbog 10.000 dinara, koliko je bilo u kasi.

Foto: Privatna arhiva

- Stigla je tužna vest iz Beograda da je naša Kristina izgubila bitku za život. Zaplakale su i zavrištale njene sestrice, zakukale majka i baba, niti ko više može da ih smiri, niti znamo kako i šta da im kažemo ... Otac Stanislav, čim je stigao iz Beograda morao je nazad - pričaju komšije.

Pumpa na meti narkomana

- Mi ne držimo velike pazare u kasi. Kod nas uglavnom dolaze lokani narkomani, koji su, kada ih uhvati kriza, spremni na sve. Njima je u tim trenucia i 1.000 dinara dovoljno i ne razmišljaju o tome da li će nekoga povrediti. Zbog toga ne treba isključiti mogućnost da je pljačkaš i ubica neki lokalni narkoman - kaže radnik pumpe za beogradske medije.

Porodica ne zna kada će posmrtni ostaci devojke biti prebačeni iz Beograda u Vilove, gde je Kristina do odlaska u Beograd živela sa ocem, majkom, dve mlađe sestre i bakom.

Foto: Printscreen Facebook

Pročitajte još: IZGUBILA BITKU! Devojka kojoj su na pumpi pucali u glavu PREMINULA

- Sahrana je u četvrtak - kažu prijatelji porodice.

#Benzinska pumpa

#Beograd

#Smrt

#pljačka

'