AKTUELNO

U kanalu, dubokom oko tri metra, uz put Kikinda - Rusko Selo danas je pronađeno izgorelo putničko vozilo marke „pežo 206“ i u njemu ugljenisan leš muškarca čiji identitet još pouzdano nije utvrđen.

Pretpostavlja se da je smrtno stradao vlasnik automobila, a to je Kikinđanin od 49 godina, koji je bio sam u vozilu.

Tragičan događaj policiji je prijavio jedan građanin koji je u kanalu primetio vozilo, a tek prilikom uviđaja pripadnici policije su u ostatku automobila zatekli i izgorelo telo čoveka.

Iako se ovaj tragičan događaj dogodio, verovatno, pre podne, a možda čak i ujutro, primećen je tek oko 13 sati i tada je prijavljen policiji

- Kanal je dosta dubok, oko tri metra, pa nije pregledan sa kolovoza. Prizor je bio jeziv, izgoreli su i auto i vozač. Pretpostavlja se da je vozilo išlo od Kikinde prema Ruskom Selu, a vozač je, najverovatnije, izgubio kontrolu na prethodnoj krivini pa je prešao na drugu stranu kolovoza i sleteo s puta u kanal – navodi izvor blizak istrazi.

Zasad nema drugih pouzdranih informacija o ovom slučaju. Uviđaj na licu mesta obavili su pripadnici policije i tužilaštva, a telo nastradalog muškarca poslato je u Centar za sudsku medicinu u Novi Sad.

#Kikinda

#Nesreća