AKTUELNO

Danas je bila najavljena sednica Saveta za nacionalnu bezbednost, koja je kasnije otkazana. O čemu je bilo reči u emisiji Srđana Predojevića na TV Vesti. Takođe, govorilo se i o kriminalnim grupama, kao i koliko one mogu da ugroze jednu državu.

Stručnjaci za bezbednost Darko Trifunović i Dragan Radenović istakli su kako niko nije jači od države, što se pokazalo u slučaju hapšenja Velje Nevolje i njegove kriminalne grupe.

Ovo nije samo jedna kriminalna grupa, postoji ih nekoliko u Srbiji. Ti momci, koje smo viđali na ulicama, samo su podizvođači mafije iz Albanije. Albanska mafija je poznata po šverfcu heroina, a mafija iz Crne Gore po švercu kokaina. Operacija je prekinuta u poslednjoj fazi, kada su pripadnici Belivukove grupe došli do samog predsednika. Treba debelo da se zapitamo ko nam to decu, koja su odlični đaci, vodi u kladionice i završavaju na tribinama. Država je pokazala da nije niko iznad države - priča Trifunović i dodaje:

Foto: TV Vesti

Čekamo da se uhapse njihovi šefovi. Nemojte da mi kažete da je Velja Nevolja šef te grupe ili da je Dijana Hrkalović idejni inspirator svega toga. To je onaj ko je doveo Dijanu Hrkalović, siguran sam da se zna o kome se radi - rekao je Trifunović na TV Vesti.

Darko Trifunović je u nastavku gostovanja na TV Vesti rekao i kako se pretresom Kasine, jednog od najpoznatijeg kluba u Beogradu, vraća poverenje građana u policiju.

Foto: TV Vesti

Takve akcije, vraćaju građanima poverenje u policiju. Na ovaj način se pokazuje da niko ne može mirno da spava, ko je sebe stavio iznad države. Samo tako se osećamo bezbedno - dodao je Trifunović.

TV VESTI GLEDAJTE KOD SVIH KABLOVSKIH OPERATERA U REGIONU!

mts - 111 / 794, Supernova - 011, SBB - 023, EON - 023, Total TV - 037, Orion - 603, Pošta net - 110

Pratite "TV Vesti" i na društvenim mrežama: Instagram i Youtube!

Autor: S. K.