AKTUELNO

Građani Niša okupili su se u velikom broju da upute poslednji pozdrav svom sugrađaninu Jovanu Veselinoviću u Ulici Branka Krsmanovića, na mestu gde je njegovo telo pronađeno.

Na mesto gde je pronađeno Jovanovo telo stigli su njegovi roditelji, rođaci i prijatelji. U suzama pale sveće, donose cveće, a doneli su i dečakovu omiljenu hranu i sok koji je dečak voleo.

Foto: Pink.rs/J. Stanković

Za dečaka koji je živeo ispred vremena. Za dečaka koji je razumeo ljude i njihove potrebe i uvek bio tu za svakoga. Za dečaka koji je nenametljive prirode i bučne mašte znao da svako biće upravo time odmah privije uz srce. Nažalost, njegov „san“ je trebao da se desi da se svi probudimo. Porodica bi volela da na mestu gde je „utonuo u san“, ko želi donese cvet za Jovana ili zapali sveću...

Foto: Pink.rs/J. Stanković

I u narednih 40 dana učini svako od nas neko dobro delo. Nahrani osobu, nahrani životinju, spasi životinju, pokloni nekome pažnju, pošalje budi human-SMS, sasluša nekoga, čuje još više... Hvala vam... Vama koji ste bili deo njegovih 18 godina. Vama koji ste ga sada zavoleli. Vama koji ste ga brigom i molitvama za miran san pokrili. Jovane, mirno spavaj... Čuvamo te od zaborava... - napisali su organizatori skupa na „Fejsbuk“ stranici „Cvet za Jovana“ na kojoj je zakazan ovaj događaj.

Foto: Pink.rs/J. Stanković

Foto: Pink.rs/J. Stanković

Foto: Pink.rs/J. Stanković

Foto: Pink.rs/J. Stanković