AKTUELNO

Veruje se da će ubistvo uskoro biti rešeno.

Mala Jana (6), ćerka ubijene pevačice Jelene Krsmanović, primila je juče u ime svoje tragično nastradale majke nagradu za životno delo za doprinos muzici.

– Jano, ovaj pehar i diplomu je dobila tvoja mama za doprinos muzici, a čike su je tebi dale zato što si ti njena naslednica, zato što ćeš ti ako se budeš bavila muzikom osvajati mnoge nagrade. Ovo je uspomena za tebe, na mamino životno delo – rekao je suprig ubijene pevačice šestogodišnjoj Jani, koja je sa oduševljenjem gledala diplomu i pehar, koji je njena mama osvojila na Majskom festivalu u Jakovu.

- Tata, onda će ova nagrada biti moja prva nagrada – rekla je Jana, dižući ponosno pehar i diplomu.

Foto: Informer

Zoran je istakao da je njegovoj ćerki potrebna majka.

- Jana je malo dete kojem trebaju i otac i majka. Majka joj je ubijena na svirep način i tu ljubav koju je samo Jelena mogla da pruža jako je teško nadomestiti – kaže on za “Blic”.

Kako kaže, nagrada koja je uručena Jani mnogo mu znači jer je to Jani uspomena na tragično nastradalu majku.

– Jelena je prošle godine sa organizatorom, svega nedelju dana pre nego što je ubijena, dogovorila nastup na revijalnom delu ovog festivala. Nagradu koju je osvojila ja nisam imao snage da preuzmem pred ljudima i publikom na bini, jer bi se sigurno rasplakao i slomio. Jelena je mnogo volela muziku, živela je za nju i na samu pomisao kako bi bila srećna da je osvojila tu nagradu dok je bila živa, slama mi se srce. Zato su došli članovi žirija i moji i Jecini dobri prijatelji Ivan Rakić i Ljubomir Stefanović, kojima sam neizmerno zahvalan – priča Zoran.

Foto: Printscreen Facebook

On ističe da će uspomena na Jelenu živeti u čitavoj porodici, pogotovo u njemu i Jani dok su živi.

– Mi se ne predajemo i nećemo se predati. U meni je toliko tuge, besa i gneva otkad je ubijena. Svaki dan se pitamo ko je, zbog čega i zašto baš Jelenu ubio da više ne znam šta da mislim. Do mene svakodnevno dolaze razne priče, teorije zavere, ali opet se pitam zašto baš moju Jelenu – kaže on.

#Jelena Marjanović

#Zoran Marjanović

#ćerka

'