AKTUELNO

Šta je motiv jezivog zločina u vagonu za sada je misterija, jer osumnjičeni iako suočeni sa čvrstim materijalnim dokazima, uporno negiraju ubistvo.

Braća Đura Nika (20) i David Nikolić (21) ostavili su DNK tragove u napuštenom vagonu na Železničkoj stanici u Beogradu u kojem su 30. aprila ubili Ivanu V. (37).

Osim što su razotkriveni po tragovima koji su nađeni u vagonu i na motki kojom su ubili nesrećnu ženu, njih dvojica su, posle privođenja, podvrgnuti i poligrafskom ispitivanju i obojica su pala na detektoru laži.

Oni su saslušani u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu koje je predložilo da im se odredi pritvor, a na teret im se stavlja krivično delo teško ubistvo. Tužilaštvo je od suda tražilo da im odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, kao i da ne bi uticali na svedoke i ponovili krivično delo, dodala je Sekulić.

Braća, koja su uhapšena samo pet dana posle zločina, bila su klijenti ubijene koja se bavila prostitucijom. Nika i Nikolić su rođena braća dečaka I. N. (13) i J. N. (14), koji su 2015. napali Rašu Popova, koji je nedavno preminuo. Njih dvojica imaju inače više od 300 prijava zbog krađa.

#Osumnjičeni

#Ubistvo

#Voz

#dokazi

'