AKTUELNO

Bojan Mirković (34), koji je ubijen u sačekuši u novobeogradskom naselju Belvil, sahranjen je juče na Novom bežanijskom groblju u belom kovčegu uz pesme crkvenog hora.

Dok se porodica poslednji put opraštala od njega, policija je, prema nezvaničnim informacijama portala Alo, otkrila ko su egzekutori koji stoje iza ubistva Mirkovića, koji je navodno bio blizak škaljarskom klanu, ali i likvidacija jednog od vođa navijačke grupe Ljubomira Markovića Kiće (39) i Aleksandra Šarca (35).

 Reč je o trojici egzekutora od oko 20 godina koji pripadaju novoj kriminalnoj grupi iz Beograda, ponikloj na tribinama, koja je bliska kavačkom klanu i koja ima podršku pojedinaca iz policije. Unapred su dobili po 5.000 evra i određenu količinu kokaina za ove zločine, ali se svoj trojici posle odrađenog posla izgubio svaki trag - kaže izvor iz istrage.

Foto: Foto/Društvene mreže

Marković je prema njegovim rečima poznavao svog ubicu i zbog toga je pokušao da pobegne kad ga je ugledao jer je znao da je došao da ga ubije.

Marković je prema njegovim rečima poznavao svog ubicu i zbog toga je pokušao da pobegne kad ga je ugledao jer je znao da je došao da ga ubije.

Kamere snimile egzekutora iz Belvila

Mirković je navodno izvesno vreme bio dobar sa vođom novog kriminalnog klana iz Beograda, ali su se posvađali i razišli.

- Sumnja se da je ova grupa organizovala njegovo ubistvo. Bojan se pre smrti bavio obezbeđenjem lokala u Beogradu. Njegov ubica je identifikovan na osnovu snimaka nadzornih kamera i u toku je potraga za njim - rekao je izvor iz istrage.

#Belvil

#egzekutor